Andrei Ivan, Galatasaray'ı takibe aldı
ensonhaber.com

Devre arası transfer dönemine için çalışmalarına şimdiden başlayan Galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşandı.

Sarı-kırmızılı ekibin transfer listesinde olduğu iddia edilen Andrei Ivan'dan flaş bir hamle geldi.

Instagram'ı aktif bir şekilde kullanan Rumen oyuncunun Galatasaray'ı takibe alması sar-kırmızılı ekip taraftarlarını heyecanlandırdı.

Andrei Ivan, Galatasaray'ı takibe aldı

CICALDAU’NUN YAKIN ARKADAŞI

Universitatea Craiova forması giyen Ivan'ın bu sürpriz hamlesi, transfer iddialarını da güçlendirmiş oldu. Galatasaray'ın Rumen orta sahası Alexandru Cicaldau'nun yakın arkadaşı olan 24 yaşındaki oyuncu, her iki kanatta ve santrfor bölgesinde oynayabiliyor.

Cicaldau, geçtiğimiz günlerde Rumen basınına açıklamalarda bulunmuş, ''Craiova'dan bir oyuncunun transferini istesem, Andrei Ivan'ı isterdim.'' demişti.

Andrei Ivan, Galatasaray'ı takibe aldı

12 MAÇTA 8 GOL 2 ASİST

24 yaşındaki oyuncu, bu sezon 12 maçta 8 gol, 2 asistle skora katkı verdi. Universitatea Craiova formasıyla adını duyuran Ivan, Temmuz 2017'de Rus ekibi Krasnodar'a 3 milyon euro bonservisle transfer olmuştu.

Rusya'da beklentilerin altında kalan Ivan, kiralık Rapid Wien macerasının ardından Ağustos 2019'da 1.5 milyon euro karşılığında Craiova'ya döndü.

Takımıyla Haziran 2023'e kadar sözleşmesi bulunan yıldız oyuncunun güncel piyasa değeri 1 milyon euro. Romanya A Milli Takım formasını 9 kez giyen genç oyuncu, 1 gol atma başarısı gösterdi.

Andrei Ivan, Galatasaray'ı takibe aldı