Sergen Yalçın: Sorumlu benim
DHA

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 4. maçında Beşiktaş, deplasmanda Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon'a 4-0 yenilerek tur şansını kaybetti.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, oyundan ve yenilgilerden kendisinin sorumlu olduğunu belirterek şunları söyledi:

"OYUNCULAR DEĞİL, BEN SORUMLUYUM"

"Burada kaybedilen maçların veya oynanan oyunların sorumlusu benim, oyuncular değil. Bu tür oyunların ve skorların sorumluluğunu alması gereken benim.

Sergen Yalçın: Sorumlu benim

"ŞAMPİYONLAR LİGİ BAŞKA BİR KULVAR"

Bazen iyi olur, bazen kötü oyunlar olur. Normaldir. Burası üst seviye, Şampiyonlar Ligi başka bir kulvar. Bazen istediğiniz şeyler olamayabiliyor. Bu çok normal.

Sergen Yalçın: Sorumlu benim

"HAKEMİN YARATTIĞI PENALTI, MORALİMİZİ BOZDU"

Tabii ki ağır bir mağlubiyet aldık ama 30 dakikalık bölümde çok da oyunda bir şey yoktu. Kaçırılan gol pozisyonları var iki takım için. Ortada giden bir oyundu. Maalesef hakemin yarattığı bir penaltı ile demoralize olan bir takım vardı.

Sergen Yalçın: Sorumlu benim

Sonrasında konsantre olmakta zorlandık, oyundan düştük, rakip daha iyi mücadele etti. Skoru da aldılar. Bunun neticesinde istediğimiz oyunu ve skoru sahaya yansıtamadık.

Sergen Yalçın: Sorumlu benim

"HAYAT DEVAM EDİYOR"

Üzgünüz. Yapacağımız şey lige dönüp, bir an evvel morali toparlayıp, önümüzdeki maça bakmak. Hayat devam ediyor. Çok çabuk o maçlara hazırlanmak zorundayız.”

Sergen Yalçın: Sorumlu benim

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)