Mustafa Sandal'dan EURO 2020 için özel şarkı
ensonhaber.com

Koronavirüs salgını nedeniyle bir yıl ertelenen EURO 2020’de mücadele edecek Türkiye Milli Futbol Takımı için Mustafa Sandal şarkı düzenleyecek.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN ÖZEL İSTEK

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, "2002 Dünya Kupası zamanında Tarkan’ın, ‘Bir oluruz yolunda’ şarkısı Milli Takım’la özdeşleşmişti. Mustafa Sandal’ın da ‘Pazara kadar değil mezara kadar’ şarkısı vardı. O da tuttu. Trabzonspor’un da böyle türküleri vardı.” diyerek yeni bir şarkı isteğini dile getirmişti.

Bu sözler üzerine Mustafa Sandal, A Milli Takım için Avrupa Şampiyonası şarkısı hazırlayacağını Instagram hesabından açıkladı.

Mustafa Sandal'dan EURO 2020 için özel şarkı

"GEREĞİ YAPILACAK"

Sandal şu ifadeyi kullandı:

“200’'de hocama ve Milli Takım’a Pazara Kadar şarkımızla uğurlu gelmiştik. Şimdi sıra 2021 Avrupa Şampiyonasında Şenol Hoca'ma ve federasyon yetkililerine bu çok kıymetli milli göreve beni ve ekibimi layık gördükleri için çok teşekkür ederim. Gereği yapılacaktır.”

Mustafa Sandal'dan EURO 2020 için özel şarkı

Salgın yüzünden bir yıl ertelenen EURO 2020, bu yıl çeşitli önlemler alınarak düzenlenecek. Turnuvaya katılmaya hak kazanan Milli Takım, İtalya, Galler ve İsviçre ile birlikte A Grubu’nda mücadele edecek.

TARKAN'DAN SES YOK

Öte yandan Şenol Güneş'in sözlerinin ardından Tarkan'dan ise henüz bir yanıt gelmedi.

Mustafa Sandal'dan EURO 2020 için özel şarkı