Mario Balotelli resmen Sion'da
ensonhaber.com

Transfer döneminin sonuna yaklaşılırken Adana Demirspor'daki durumu merak edilen Mario Balotelli ile yollar resmen ayrıldı.

İtalyan golcü, İsviçre'nin Sion takımına transfer oldu.

Sion tarafından yapılan resmî açıklamada, Mario Balotelli ile iki yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. Gün içinde İsviçre ekibi ile resmî sözleşme imzalayan İtalyan oyuncunun bonservis bedeli de belli oldu.

Adana Demirspor açıkladı

Balotelli'nin imzası sonrası Adana Demirspor da transferin resmen bittiğini kamuoyuna duyurdu. Balotelli'nin, 2 milyon 620 bin euro bonservis bedeliyle İsviçre ekibine transfer olduğu ifade edildi.

Adana Demirspor'dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Yeni kulübünde başarılar dileriz"

"Futbolcumuz Mario Balotelli'nin 2.620.000 euro karşılığında FC Sion'a transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Oyuncumuza bugüne kadar verdiği katkılardan dolayı teşekkür eder, yeni kulübünde başarılar dileriz."

Mario Balotelli resmen Sion'da

Murat Sancak'ın beklentisi 3.2'ydi

Mario Balotelli'nin Sion'a transferine ilişkin iddialara gün içinde Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, sosyal medyadan cevap verdi.

Yaptığı paylaşımda Sancak, "Sion'la anlaşmaya varması ne kadar önemliyse, ADS ile anlaşamayan kulübün alma şansı olamaz, ne 2 milyon ne yarısı hepsi dedikodu, ne dedik 3.200'ü yatırırlarsa alırlar, daha yatıran olmadığı için bir şey diyemem." ifadelerini kullanmıştı.

Adana Demirspor'a gelmeden önce İtalya Serie B takımlarından Monza’da forma giyen Balotelli, yaklaşık 2 milyon euroya bonuslarla beraber 2.5 milyon euroya Adana Demirspor'a transfer olmuştu.

Adana Demirspor'da forma giydiği sürede ise Balotelli 19 kez fileleri havalandırdı.

Balotelli'nin vukuatları

Mario Balotelli, saha içinde ve dışında karıştığı kavga ve tartışmalarla da gündemde epey bir yer almıştı.

Sergen Yalçın ile atışma

Geçen sezon Beşiktaş ile oynadıkları karşılaşmada 3-0 yenik durumdan skoru eşitleyen Adana Demirspor'da Mario Balotelli ve dönemin Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın arasındaki atışma dikkat çekmişti.

Golünü attıktan sonra Sergen Yalçın'a beynini gösteren İtalyan golcü, tecrübeli teknik adamın kendisi hakkında yıllar önce söylediği "Cahil" kelimesinin intikamını almıştı.

Mario Balotelli resmen Sion'da

Montella ile tartıştı

Son olarak ise Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella ile saha içerisinde yaşadığı tartışma ile gündeme gelmişti.

Mario Balotelli resmen Sion'da