Volkan Demirel'e Fatih Karagümrük'ten teklif
ensonhaber.com

Teknik direktör Francesco Farioli ile yollarını ayırdıktan sonra hoca arayışlarına başlayan Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük, Volkan Demirel'e teklif götürdü.

Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'nın, şu an beINSport'ta yorumculuk yapan Fenerbahçe ve Milli Takım'ın eski file bekçisi Volkan Demirel ile bir görüşme gerçekleştirerek anlaştığı öğrenildi.

Volkan Demirel'e Fatih Karagümrük'ten teklif

KULÜBEDE YER ALAMAYACAK

Ajansspor'da yer alan habere göre; şu an için UEFA B Lisansı bulunan Volkan Demirel, Karagümrük'te yedek kulübesinde yer alamayacak. Demirel'in teknik heyetinde, A Lisans sahibi tecrübeli bir isme yer vermesi bekleniyor.

Volkan Demirel'e Fatih Karagümrük'ten teklif

SÜLEYMAN HURMA'DAN AÇIKLAMA

İtalyan teknik adam Farioli ile yollarını ayıran Fatih Karagümrük'te Başkan Süleyman Hurma, D-Smart'a yaptığı açıklamada şu an için böyle bir durumun olmadığını söyledi.

Süleyman Hurma, "Volkan Demirel tabii ki olabilir. Volkan, Türkiye'de futbolda bir noktaya gelmiş, Fenerbahçe'de, A Milli Takım'da kendini kanıtlamış, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin teknik ekibinde yer almış, Volkan gibi önemli bir isimle çalışmayı tabii ki arzu ederiz. Ama bugün Volkan ile anlaştınız mı, diye bir şey soruyorsanız, şu anda öyle bir şey yok. Gayet tabii ki bir gün öyle bir kardeşimizle beraber olabilelim. Bu olabilir, olmayabilir de." ifadelerini kullandı.