Vitor Pereira'dan defansa Kerem uyarısı
ensonhaber.com

Sarı-Lacivertliler, Galatasaray ’a karşı 4’lü savunmayla mı çıkacak yoksa 3 stoperli taktiğe devam mı edecek? Herkes bu sorunun yanıtını merak ederken, Vitor Pereira derbide rakibin hücum hattına karşı özel önlem almak için kolları sıvadı.

Portekizli teknik adam, Galatasaray’la ilgili olarak defans oyuncularına birçok uyarıda bulundu. Fenerbahçe savunması, son haftalarda duran toplarla defansın arkasına sarkan rakipler karşısında fazlasıyla zorlanıyor. Özellikle ikinci madde, derbi öncesi Pereira’yı endişelendiriyor.

Vitor Pereira'dan defansa Kerem uyarısı

“SAVUNMADA İYİ İLETİŞİM KURUN”

Portekizli teknik adam, Galatasaray’ın yetenekli hücumcuları sayesinde seri paslarla rahatça ceza sahasına girebildiğine dikkat çekti. 53 yaşındaki çalıştırıcı, “Orta saha oyuncularımızın bu paslaşma bağlantısını kesmesi çok önemli. Diğer yandan savunmada ise birbirinizle çok iyi iletişim kurmalısınız. Bir oyuncu hamle yapmak için bölgesinden ayrıldığında, hemen orayı doldurmalısınız. Çünkü Galatasaray’ın bu boşlukları rahatlıkla tehlikeye çevirecek çevik ve teknik oyuncuları var” dedi.

Vitor Pereira'dan defansa Kerem uyarısı

KEREM’E ÖNLEM

Fanatik’in haberine göre; Pereira sarı-kırmızılıların son haftalardaki yıldızı Kerem Aktürkoğlu’na da dikkat çekip, “Milli Takım ’da da ne kadar etkili bir hücum silahı olduğunu gösterdi.

Onu asla boş bırakmamalıyız. Aranızda konuşarak sürekli Kerem’i markaj altında tutmalıyız. Özellikle ani deparlarla defansın arkasına kaçtığı anlarda, başarılı kademe yapmanız çok önemli” uyarısında bulundu.

Vitor Pereira'dan defansa Kerem uyarısı