Vincent Aboubakar: Hulk için benim sorunum yok
ensonhaber.com

Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Vincent Aboubakar, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"SAKATLIK HABERLERİNİ BOŞA ÇIKARDIM"

Siyah-beyazlı takımın Kamerunlu golcüsü, "İnsanın hayatta hedefleri olmalı. Bizim de takım olarak hedeflerimiz var. İyi başlamadık ama buralara geldik. Buralarda kalmak bizim elimizde. Ya devam edeceğiz ya devam edeceğiz. Tartışma konusu olan sakatlığımdı. Sakatlıktan sonra uzun süre oynamadım. Kuşku duyanlar kendine göre haklı olabilir ama bunların hepsinin boşa olduğunu çalışarak gösterdim. Haftada iki maça çıkıyorum ve performansım iyi. Arkadaşlarımın katkılarıyla iyi bir noktaya geldim ve böyle devam etmek istiyorum." dedi.

Vincent Aboubakar: Hulk için benim sorunum yok

"HULK İÇİN BENİM SORUNUM YOK"

Beşiktaş'ın gündemindeki sorulara yanıt veren Vincent Aboubakar, "Kulüp bir oyuncu almaya karar verirse, hoca da takıma koyarsa, herkesin uyması lazım. Hulk transferiyle ilgili benim için sorun yok." diye konuştu.

"TAKIMDAKİ UYUM OLDUKÇA İYİ"

Beşiktaş'taki arkadaşlık ortamından bahseden Aboubakar, "Takımdaki uyum çok iyi, böylece sorunları kolayca halledebiliyoruz. Valentin Rosier ile iyi arkadaşız. Takımda istediklerimizi yapamazsak Rachid Ghezzal, Atiba, Josef'la çıkıp konuşuyoruz. Sürekli diyalog halindeyiz." ifadelerini kullandı.

Vincent Aboubakar: Hulk için benim sorunum yok

"BANA DESTEK OLDULAR"

Annesinin vefat sürecinde takımdaki herkesin kendisine yardımcı olduğunu anlatan Aboubakar, "Hayatta zor anlar var. Annemin vefatında bana inanılmaz sevgi gösterisinde bulundular. Bana destek olan herkese teşekkür ederim." açıklamasını yaptı.

SÖZLEŞME SORUSUNA YANIT

"Beşiktaş'ta kalacak mısın?" sorusuna yanıt veren Aboubakar, "Oyuncu olarak karşınızdayım. Benim bir menajerim var. Geleceğimle ilgili menajerim, kulüple konuşacaktır." dedi.

Vincent Aboubakar: Hulk için benim sorunum yok

"SERGEN HOCA'NIN KATKISI BÜYÜK"

Vincent Aboubakar, son olarak "Sergen Hoca, takıma çok yardımcı oluyor. Takıma pozitif enerji veriyor, sonuçlar da bunu gösteriyor." diyerek sözlerini noktaladı.