Umut Nayir: Şampiyonluk favorisi Beşiktaş
ensonhaber.com

Beşiktaş'ın sezon başında Hajduk Split'e kiraladığı Umut Nayir, beIN Sports'a açıklamalarda bulundu. Umut Nayir, hedefinin Serie A olduğunu söyledi.

Hajduk Split'e transferi hakkında konuşan Umut Nayir "Kariyerim açısından Hırvatistan değişiklik oldu. Transfer döneminin son günleriydi. Türkiye'den çok fazla teklif aldım ama yenilenmeye ihtiyacım vardı. Türkiye'de kalmak istemedim. Hajduk Split, plan ve projelerinden bahsettiler. Şu anda planladığım noktaya doğru geldiğimi söyleyebilirim. Buraya kiralık olarak geldim ama kulübün opsiyonu var. Benim için buraya gelmek zor bir karardı. Buradaki idman temposu beklediğimden çok fazla çıktı. Şimdi işler istediğim gibi gidiyor. Serie A da istediğim liglerden biri." dedi.

Umut Nayir: Şampiyonluk favorisi Beşiktaş

"BEŞİKTAŞ'I İZLEMEKTEN ÇOK KEYİF ALIYORUM"

Beşiktaş'ın Süper Lig mücadelerini izlediğini belirten Umut, "Beşiktaş bana mutluluğu çağrıştırıyor. Takip etmeye çalışıyorum maçları. Şampiyonluk yolunda ligin favorisi Beşiktaş. Beşiktaş'ı izlemekten çok keyif alıyorum. Cenk Tosun'u izlemekten keyif alıyorum. Larin ve Aboubakar'ın verdiği katkı ortada. Onların performansını görmek beni mutlu ediyor." ifadelerini kullandı.

Umut Nayir: Şampiyonluk favorisi Beşiktaş