Futbolcular yardım için harekete geçti
ensonhaber.com

Tüm dünyayı saran koronavirüs salgını, ülkemizdeki etkisini de günden güne artırıyor.

Salgının yayılma hızını düşürmek için vatandaşlara 'evde kal' çağrısı yapılmaya devam edilirken, Türk futbolculardan ise alkışlanacak bir hareket geldi.

ERZAK YARDIMI YAPACAKLAR

Fenerbahçe'de forma giyen Altay Bayındır, kişisel Twitter hesabından ihtiyacı olan bin aileye erzak yardımı yapacağını açıklarken, Beşiktaşlı Umut Nayır ve Ankaragücü'nde forma giyen İlhan Parlak'a ise, ''Siz de var mısınız?'' sorusunu yöneltti.

Futbolcular yardım için harekete geçti

UMUT'TAN BEKLENEN CEVAP GELDİ

Beşiktaşlı oyuncu Umut Nayır ise Bayındır'dan gelen bu çağrı üzerine, ''Bu hassas düşüncen ve nazik davetin için teşekkürler kardeşim. Davetini kabul ediyorum ve ben de bu zorlu süreçte ihtiyaç sahibi 1000 ailenin erzak ihtiyacını karşılıyorum'' yanıtını verdi.

Nayır ise ''Siz de var mısınız?'' sorusunu, Mert Çetin ve Furkan Soyalp'e yöneltti.

Futbolcular yardım için harekete geçti

Erzak yardımı yapacaklarını duyuran bazı futbolcular şunlar:

Altay Bayındır
Umut Nayir
İlhan Parlak
Taylan Antalyalı
Furkan Soyalp
Okan Kocuk
Adem Büyük

BURAK: ARDA'NIN PASINI DEĞERLENDİRECEĞİM

Öte yandan dün konuyla ilgili bir açıklama yapan Burak Yılmaz ise "Pek çok ailenin maddi desteğe ihtiyacı var. Dün Arda'dan size pas geldi. Neler söylersiniz?" sorusuna, "Arda Turan'dan bir pas geldi. Çok bakamadım ama araştırıp Arda'nın pasını değerlendireceğim. Sporcu insanlar vicdanlı insanlardır. Her desteğe ve yardıma sporcular olarak maddi manevi hazırız. Yardımlarla ilgili büyüklerimizle konuştuktan sonra gerekenleri yaparız. Bütün arkadaşlarımla da konuşup gerekeni yapacağımızı düşünüyorum." cevabını verdi.