Trabzonspor'da Eddie Newton'un koltuğu tehlikede
ensonhaber.com

Fenerbahçe'ye deplasmanda 3-1 kaybeden Trabzonspor'da Eddie Newton'un da koltuğu sallanıyor.

SADECE 1 GALİBİYET

Geçtiğimiz sezon Hüseyin Cimşir'in görevden ayrılmasının ardından göreve getirilen Eddie Newton kendisine verilen şansı iyi değerlendiremedi.

Sezona Denizlispor beraberliği ile başlayan bordo-mavililer 2. hafta oynanan Yeni Malatyaspor maçındaki 3-1'lik galibiyet sonrasında oynadığı 4 maçı da kazanamadı.

Trabzonspor'da Eddie Newton'un koltuğu tehlikede

YOLLAR AYRILABİLİR

Eddie Newton yönetiminde bu sezon ligde 6 maça çıkan Trabzonspor 1 galibiyet alarak sadece 5 puan toplayabildi.

Bu kötü sonuçların ardından İngiliz teknik adamın koltuğu da tehlikeye girdi. Yönetimin bu hafta içerisinde durumu değerlendirmek için toplanması bekleniyor.

Trabzonspor'da Eddie Newton'un koltuğu tehlikede

Öte yandan Trabzonspor teknik direktörü Eddie Newton, Fenerbahçe'ye 3-1 kaybettikleri maçı yayıncı kuruluşa değerlendirdi.

Hayal kırıklığı yaşadıklarını ifade eden Newton, "Gerçekten hayal kırıklığı. İlk yarıda çok iyiydik ancak ikinci yarıda kabus yaşadık, arka arkaya goller yedik. Belki oyunun sonlarına doğru oyuna ortak olmayı denedik ama olmadı" dedi.

Trabzonspor'da konsantrasyon sorunu yaşadıklarını belirten Newton, "İyi futbol oynuyoruz ama bazen olmaması gereken basit hatalarda istediğimiz sonuçları alamıyoruz. Arka arkaya üç gol yiyecek kadar konsantrasyon kaybı yaşamamalız" şeklinde konuştu.

Trabzonspor'da Eddie Newton'un koltuğu tehlikede