Trabzonspor'da Abdulkadir Parmak krizi
ensonhaber.com

Süper Lig'in 15. haftasında sahasında Galatasaray'ı ağırlayan Trabzonspor, rakibine 2-0 yenilerek haftayı 9. sırada kapattı.

90 dakika boyunca vasatı aşamayan bordo-mavililerde, bazı taraftarların futbolcuların eşlerine hakaret etmesi krize neden oldu.

Trabzonspor'da Abdulkadir Parmak krizi

"İNSANLIK DIŞI KELİMELER"

Dün resmi internet sitesinden bir açıklama yapan Karadeniz ekibi, "Galatasaray karşılaşması sonrası bazı futbolcularımızın eşlerine, sosyal medya hesaplarından hoş olmayan, ahlakla ve insanlıkla bağdaşmayan cümleler kullanılarak çok ağır hakaretler edilmiştir. Öncelikle şunun bilinmesini isteriz ki; futbolcularımız ve aileleri kulübümüzün en değerlileridir. Saygı çerçevesi içerinde yapılan eleştirinin her türlüsüne açığız. Ancak taraftar kisvesi altında insanlık dışı kelimeler kullanarak, oyuncularımıza ve eşlerine hakaret edilmesine asla müsamaha gösteremeyiz. Bu olayları şiddetle kınadığımızı belirtirken, hukuk birimimizin söz konusu hesapları tespit ederek kanuni işlemlere başladığını kamuoyunun bilgisine sunarız." demişti.

Trabzonspor'da Abdulkadir Parmak krizi

AYRILMAK İSTİYOR

61 Saat'in haberine göre; Parmak'ın, yaşanan bu olay sonrası yönetimle görüştüğü ve takımdan ayrılmak istediği iddia edildi.

Yönetim ve teknik heyet oyuncuyu ikna etmeye çalışırken, Parmak'ın takımda kalıp kalmayacağı merak konusu oldu.

Trabzonspor altyapısından yetişen 26 yaşındaki futbolcu, bu sezon bordo-mavili formayla 13 maçta oynadı.

Trabzonspor'da Abdulkadir Parmak krizi

Trabzonspor'da Abdulkadir Parmak krizi