Trabzonspor - Beşiktaş maçının biletleri tükendi
ensonhaber.com

Süper Lig’de şampiyonluk için gün sayan Trabzonspor, milli ara sonrası oynanacak Beşiktaş maçının biletlerini satışa çıkardı.

Ligin 31. haftasında 3 Nisan Pazar günü saat 20.30’da oynanacak Beşiktaş maçı için bu sabah satışa sunulan biletler yaklaşık 8 dakika içerisinde tükendi.

En düşük 350 TL’den başlayan en yüksek 3 bin 250 TL’ye ulaşan bilet fiyatları, bazı taraftarlar tarafından fazla bulunarak tepkiyle karşılansa da saat 08.00 itibarıyla, Trabzon Meydan Parkı’nda bulunan Passolig gişesi önünde uzun kuyruklar oluşturuldu

Trabzonspor - Beşiktaş maçının biletleri tükendi

8.5 MİLYON TL GELİR

Sabahın erken saatlerinde online olarak da yoğun talep oluşan biletlerin kısa süre içerisinde tükenmesi, Trabzonspor yönetimini de fazlasıyla memnun etti. Bordo-mavili takım, 8 dakika içerisinde tüm biletlerin satılmasıyla 8.5 milyon TL gelir elde etti.

Daha önce stadyumda bulunan 121 locanın tamamı kiralanmıştı. Şampiyonluk yolunda çok önemli bir derbiye çıkacak Trabzonspor’da taraftarlar, çeşitli illerden maça akın edecek. Beşiktaş maçında Medical Park Stadı’nda tüm tribünlerin dolması bekleniyor.