Trabzonspor, Abdullah Avcı'yı açıkladı
ensonhaber.com

Trabzonspor'da uzun zamandır süren teknik direktör belirsizliği son buldu. Tecrübeli teknik adam Abdullah Avcı ile 2,5 yıllık sözleşme imzalandı.

Bordo-mavililer, Abdullah Avcı ile yapılan anlaşmayı Kamu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

İLK YIL 5 MİLYON LİRA ALACAK

"Profesyonel Futbol Takımımız Teknik Direktörlüğü konusunda Sayın Abdullah Avcı ile 2,5 yıllık anlaşma sağlanmıştır.

Anlaşmaya göre, Sayın Avcı'ya;

2020/21 futbol sezou için 5.000.000.-TL garanti ücret,

2021/22 futbol sezou için 6.500.000.-TL garanti ücret,

2022/23 futbol sezou için 8.500.000.-TL garanti ücret ödenecektir."

Trabzonspor, Abdullah Avcı'yı açıkladı

BİR GÜN ÖNCEDEN GÖNDERDİ

Fırtına'nın yeni hocası Avcı, teknik ekibini 1 gün önceden antrenman programını şekillendirmeleri ve antrenman sahalarında incelemelerde bulunmaları için Trabzon'a gönderdi.

Avcı'nın ekibinde Orhan Ak, Egemen Korkmaz, Haluk Güngör, Ekrem Özerk Tufan, Yaşar Çevikel ve Caner Erol var. Egemen, Trabzonspor'da da forma giymişti.

Trabzonspor, Abdullah Avcı'yı açıkladı

ERZURUM MAÇINDA SAHADA

Kariyeri için yeni bir sayfa açan Abdullah Avcı, Trabzonspor'da milli takım arasını değerlendirmeye çalışacak.

Ligin 9. haftasında sahasında BB Erzurum'u konuk edecek Karadeniz ekibi, böylece Abdullah Avcı yönetiminde de ilk maçına çıkacak. 57 yaşındaki teknik adamla beraber yeniden üst sıralar ve Türkiye Kupası hedefi için harekete geçilecek.

"SEZONU TRABZONSPOR'A YAKIŞIR ŞEKİLDE OYNAYACAĞIZ"

Abdullah Avcı imza töreninde yaptığı açıklamada, “Öncelikle Sayın Başkanımıza, güzel sözleri ve iyi dilekleri için teşekkür ediyorum. Trabzonspor her yönüyle yakından tanıdığımız ve bildiğimiz, ayrıca samimi duygular beslediğimiz bir kulüp. Türk futboluna kazandırdığı felsefe ve elde ettiği büyük başarıların yanı sıra yetiştirdiği oyuncular ve spor adamlarıyla da bizlere her zaman öncü oldu. Bu camianın bir parçası olmaktan, verdiği mücadelenin içinde bulunmaktan, hedeflerine ortak edilmekten dolayı çok mutluyum. Yeni bir başlangıç yapıyoruz. Önümüzde uzun bir maraton var. Pandemi nedeniyle yeni dinamiklerden oluşan bir sezon var. Yetenekli, karakterli, zeki, hırslı ve başarıyı arzulayan oyuncu grubumuz var. Ancak başarı hemen yarın gelmeyecek. Çünkü zaman gerekiyor. Bizler çok çalışacağız, Sayın başkanımızın da söylediği gibi YanYana duracağız. Biliyorum ki camiamız da desteğini bizden esirgemeyecektir. Hep birlikte bu sezonu Trabzonspor’a yakışır şekilde oynayacağız. Kenetleneceğiz ve birlikte başarıya ulaşacağız.” diye konuştu.

Trabzonspor, Abdullah Avcı'yı açıkladı