Tottenham, Kim Min-Jae'yi izliyor
ensonhaber.com

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de Konyaspor maçı öncesi son dakika transfer gelişmesi yaşandı.

Sarı-lacivertlilerin kilit isimlerinden olan Kim Min-Jae'nin Premier Lig devi Tottenham tarafından yakından takip edildiği ortaya çıktı.

Tottenham, Kim Min-Jae'yi izliyor

SCOUTLAR GÖNDERİLDİ

Sarı-lacivertlilerden önce de Kim’i takip eden Tottenham, transfer için çabasını sürdürüyor. Kadrosunda Güney Koreli yıldız Heung Min Son’u da bulunduran Londra temsilcisi, Uzakdoğu’daki başarısını artırmak istiyor.

Son sayesinde başta ülkesi olmak üzere Asya ülkelerinde dikkat çeken Tottenham, Kim hamlesini bu açıdan da önemsiyor. Kim’in Fenerbahçe’de maçları takip edilirken, performansı düzenli olarak izleniyor.

Tottenham, Kim Min-Jae'yi izliyor

FENERBAHÇE 3 MİLYON EURO ÖDEDİ

Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı 24 yaşındaki Güney Koreli savunmacı, sarı-lacivertliler ile 2025'e kadar sözleşme imzaladı. Süper Lig devi, Kim transferi için Çin Kulübü BJ Guoan'a 3 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

11 MAÇA ÇIKTI

Sarı-lacivertlilerin genç savunmacısı şu ana kadar savunmada gösterdiği istikrarlı performansla dalga geçti. Fenerbahçe'ye sezon başında transfer olmasına rağmen Kim, 11 maçlık süreçte takıma karşı bir uyum sorunu yaşamadı.

Tottenham, Kim Min-Jae'yi izliyor