Süper Lig'de 4. haftanın ardından son durum
ensonhaber.com

Süper Lig'de 4. hafta Alanyaspor'un Fenerbahçe'yi 3-1 yendiği karşılaşmayla sona erdi. Tarihinin en iyi dönemini yaşayan Alanyaspor, 4'te 4 yaparak zirveye yerleşti.

GALATASARAY, F.BAHÇE'Yİ YAKALADI

Lige kötü başlayan Galatasaray, son 2 haftada toparlanarak önce Kayserispor'u ardından Kasımpaşa'yı yendi ve puanını 7 yaptı. İlk 3 maçta 7 puan toplayan Fenerbahçe ise Alanya deplasmanında umduğunu bulamadı. Sarı-lacivertlilerin Alanyaspor'a 3-1 yenilmesiyle ezeli rakipler 4. haftayı aynı puanda kapattı.

Sezon başı yaptığı transferlerle şampiyonluk adayları arasında gösterilen Trabzonspor, maç kaybetmese de beklenen grafiği henüz yakalayamadı. Sahasında Gençlerbirliği ile 2-2 berabare kalan bordo-mavili takım, 4 hafta sonunda aldığı 1 galibiyet ve 3 beraberlikle 6 puan topladı.

BEŞİKTAŞ İÇİN İŞLER İYİ GİTMİYOR

Abdullah Avcı ile yeni bir sayfa açan Beşiktaş, 4 hafta sonunda 4 puanda kalarak son 15 yılın en kötü performansını sergiledi.

Gazişehir Gaziantep'e 3-2 kaybeden siyah-beyazlılar ligin ilk haftasında Sivasspor'a da yenilmişti. Beşiktaş, Rize'yle berabere kalırken, tek galibiyetini ise Göztepe'den aldı.

Süper Lig'de 4. haftanın ardından son durum

SÜPER LİG'DE 5. HAFTANIN PROGRAMI

Süper Lig'de 4. haftanın ardından son durum