
Süper Lig'de 16. haftanın ardından
Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş'ı 3-1 yenen Fenerbahçe, rakibini geride bırakarak 3. sıraya yükseldi. Sivasspor ise liderliğini sürdürdü.

Süper Lig'de 16. haftanın kazananı Fenerbahçe ve Başakşehir olurken, kaybedenleri Galatasaray ve Beşiktaş oldu. Gençlerbirliği'nde 1 puanı son dakikada alan Sivasspor ise liderliğini sürdürdü.
DERBİDE FENERBAHÇE GÜLDÜ
Sarı-lacivertli takım Kadıköy'de ağırladığı Beşiktaş'ı 3-1'lik skorla yenmeyi başardı. Fenerbahçe bu sonuçla puanını 28 yaptı ve üçüncü sıraya yerleşti. Siyah-beyazlılar ise 27 puanda kaldı.
Gelecek hafta Fenerbahçe, Rize deplasmanına gidecek. Beşiktaş ise Gençlerbirliği ile karşılaşacak.
Öte yandan günün diğer maçında deplasmanda Kayserispor'u 4-1 yenen Başakşehir 30 puanla ikinci sırada yer aldı.
Gündüz seansında nefes kesen maçta ise lider Sivasspor ile Gençerbirliği'ne konuk oldu. Uzatma bölümünde bulduğu golle 1 puanı kapan Sivasspor, haftayı 34 puanda tamamladı. Yiğidolar böylece ilk yarının bitimine 1 hafta kala devre arasında lider girmeyi garantiledi.
GALATASARAY KAYIPLARDA
Haftanın en zararlı takımı Galatasaray oldu. İzmir deplasmanında Göztepe'ye 2-1 yenilen sarı-kırmızılı takım 24 puanda kaldı.
Galatasaray, Sivasspor'un 10, Fenerbahçe'nin 4, Beşiktaş'ın ise 3 puan gerisinde 6. durumda bulunuyor.
Fatih Terim'in öğrencileri gelecek hafta evinde Antalyaspor'la 3 puan savaşı verecek.
İlginizi Çekebilir

FETÖ'cü Albay, Amerikan vatandaşı oldu

Cemal Enginyurt ile Latif Şimşek canlı yayında burun buruna geldi

Koin yatırımı yapmadan bu uzmanı muhakkak dinleyin

Cemal Enginyurt ve korumasının Latif Şimşek'e saldırı anı
