Sivasspor maçında skandal ofsayt kararı
ensonhaber.com

Süper Lig'in 10. haftasında Sivasspor ile Göztepe karşı karşıya geldi.

Konuk ekibin 1-0'lık üstünlüğüyle sona eren maçta, skandal bir olay yaşandı.

VAR hakemlerinin, Göztepe'nin attığı gol öncesi oluşan ofsaytı süzememesi Sivassporlu futbolcuları ve teknik heyeti çileden çıkardı.

Sivasspor maçında skandal ofsayt kararı

(Görüntüler beIN Sports'tan alınmıştır)

"HAKEMLERİN BİZİMLE BİR SORUNU MU VAR"

Yedikleri gole tepki gösteren Cofie, "Hakemlerin Sivasspor ile bir problemi mi var? Gol ofsayt, bundan önce penaltı verilmedi. Hakemlerin bir sorunu varsa, bize söylesinler." açıklamasında bulundu.

"EMEĞİMİZ GİTTİ"

Barış Yardımcı ise maç sonu açıklamasında; "Biz penaltı, ofsayt demedikçe hakemler VAR'a gitmiyor. Bugün yediğimiz golün başı ofsayt, biz nasıl görelim! Bu VAR niye var abi, bu teknoloji niye geldi? Emeğimiz, ekmeğimiz, paramız gitti. Ofsayt, mofsayt 3 puanı Göztepe'ye yazdılar. Dikkat edilsin, kimse zan altında kalmasın." dedi.

Sivasspor maçında skandal ofsayt kararı

"YÜZDE 1 MİLYON OFSAYT"

Sivasspor'a karşı sürekli hata yapıldığını belirten teknik direktör Rıza Çalımbay ise "Yediğimiz gol yüzde 1 milyon ofsayt. Hakemler veriyorlar, teşekkür ediyoruz. Bizim bundan önceki maçlarımızda olsun, burada olsun, rahatlıkla veriyorlar. VAR'daki arkadaşlar da bir şey demiyor. Yan hakeme söylüyoruz, VAR ile konuşuyorlar diyor, hiç kimse VAR ile konuşmuyor. Ucuz bir golle gittik, yoksa pozisyon falan vermedik." ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY MAÇLARINDA KORKMASINLAR"

Galatasaray maçında da hata yapıldığını da söyleyen teknik adam, "Maçların hepsinde hakem arkadaşlarımızın çok büyük hataları var, özellikle Galatasaray maçında. Hakemler yürekli maç yönetsin, Galatasaray maçlarında falan korkmasın." diye konuştu.

Sivasspor maçında skandal ofsayt kararı

Sivasspor maçında skandal ofsayt kararı