Sergen Yalçın'dan futbolcularına eleştiri
ensonhaber.com

Hatayspor’a 1-0 mağlup olarak üst üste üçüncü deplasman yenilgisini alan Beşiktaş’ta teknik direktör Sergen Yalçın, futbolcularını eleştirdi.

Tecrübeli teknik adam, karşılaşma sonrası yapılan takım toplantısında, “Sizde bir anormallik var. Doymuşluk mu, adını koyamıyorum. Geçen hafta Galatasaray maçında süper bir performans sergilediniz, haklı bir galibiyet aldınız. Bir hafta sonra ne oldu? Nedir bu doymuşluk havası? Geçen yılki Beşiktaş’ı arıyorum.” dedi.

Sergen Yalçın'dan futbolcularına eleştiri

"SAKATLIKLARI KOLAY ATLATMADIK"

Yalçın, sözlerine şöyle devam etti: “Hepiniz formanızın hakkını vermek zorundasınız. Sakatlıkları kolay atlatmadık. Hâlâ etkisi sürüyor ama forma verip sahaya sürdüğüm oyuncu da yüreğini ortaya koymalı. Gerçek performansınızı sergilediğiniz takdirde neler yapabileceğinizi en iyi siz biliyorsunuz."

Sergen Yalçın'dan futbolcularına eleştiri

"TOPARLANIN"

Hürriyet'te yer alan habere göre Sergen Yalçın ayrıca, "Hepiniz çok önemli yeteneklere sahipsiniz. Bunları neden ortaya koymuyorsunuz? Kendinize gelin ve toparlanın. Bir an önce toparlanıp normal oyunumuzu oynamamız gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

"BİRİ BANA ANLATSIN"

Hatay deplasmanında bireysel performans olarak öne çıkan bir futbolcunun olmamasının eksikliğini yaşadıklarını da belirten Sergen Yalçın, “Her maçta takımı sırtlayan ve maçı çeviren bir veya birkaç adam ortaya çıkardı. Bu maçta neden böyle biri yoktu, neden tutuk oynadık, biri bana anlatsın.” ifadesini kullandı.

Sergen Yalçın'dan futbolcularına eleştiri