Sergen Yalçın koronavirüse yakalandı
ensonhaber.com

Süper Lig'in 1. haftasında yarın (pazar) deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'a, teknik direktör Sergen Yalçın'dan kötü haber geldi.

Siyah-beyazlı kulüp, bugün yapılan koronavirüs testlerinin ardından, 47 yaşındaki teknik adamın sonuçlarının pozitif çıktığını duyurdu.

Sergen Yalçın TRABZONSPOR MAÇINDA YOK

Trabzonspor karşılaşmasında takımının başında yer alamayacak olan Yalçın'ın tedavisine başlandığı belirtildi.

Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

Sergen Yalçın koronavirüse yakalandı

EN SON BASIN TOPLANTISI DÜZENLEMİŞTİ

Son olarak Futbol Akademisi Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu Mehmet Ekşi için düzenlenen basın toplantısında görülen Sergen Yalçın, daha sonra Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlamak için tesislere geri dönmüştü.

NASIL BULAŞTI?

Geçtiğimiz pazartesi günü Ümraniye'de yapılan koronavirüs testlerinin ardından bir çalışanın sonucunun pozitif çıktığı öğrenildi. Virüsün Sergen Yalçın'a bu kişiden bulaştığı tahmin ediliyor.

Sergen Yalçın koronavirüse yakalandı

14 GÜN KARANTİNADA OLACAK

14 gün karantinaya girecek olan Yalçın, Trabzonspor maçıyla birlikte Süper Lig'in ikinci haftasında oynanacak Antalyaspor karşılaşmasında da takımının başında yer alamayacak.

Siyah-beyazlı teknik direktörün, karantinanın sona ermesinin hemen ardından oynanacak olan Konyaspor mücadelesini de kaçırma ihtimali bulunuyor.

TAKIMIN BAŞINA MURAT ŞAHİN GEÇECEK

Öte yandan Sergen Yalçın'ın yokluğunda Beşiktaş'ın başına yardımcı antrenör Murat Şahin geçecek.

Sergen Yalçın koronavirüse yakalandı

BEŞİKTAŞ'IN 5 HAFTALIK FİKSTÜRÜ

1. hafta: Trabzonspor (D)
2. hafta: Antalyaspor
3. hafta: Konyasor (D)
4. hafta: Gençlerbirliği
5. hafta: Beşiktaş haftayı bay geçecek.

FENERBAHÇE VE GALATASARAY'DAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Diğer taraftan Beşiktaş'ın ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray, resmi Twitter hesaplarından yayınladıkları mesajlarla Sergen Yalçın'a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Sergen Yalçın koronavirüse yakalandı

Sergen Yalçın koronavirüse yakalandı

SPOR DÜNYASINDAN KİMLER KORONAVİRÜSE YAKALANMIŞTI?

Tüm dünyayı olduğu gibi spor camiasını da etkileyen koronavirüse, daha önce de birçok isim yakalanmış ve virüse yenmeyi başarmıştı.

Koronavirüsü atlatan bazı isimler şu şekilde: Fatih Terim, Adem Ljajic, Jose Sosa, Umut Nayir, Rüştü Reçber, Serkan Reçber, Ahmet Nur Çebi, Abdurrahim Albayrak...

SİGARA İÇENLERİ DAHA ÇOK ETKİLİYOR

Uzmanlar sigara içenlerin koronavirüsü atlatmasının daha zor olduğunu söylerken, Sergen Yalçın'ın yıllardır aktif olarak sigara kullanması taraftarları endişelendiren unsurlardan biri oldu.

Sergen Yalçın Trabzonspor maçında sahada olamayacak.