Sergen Yalçın: Beşiktaş'ı bırakmam söz konusu değil
ensonhaber.com

Sabah saatlerinde ortaya atılan, "Sergen Yalçın istifa ediyor" haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü.

beIN Sports'a konuşan Başkan Ahmet Nur Çebi, çıkan haberlerin doğru olmadığını söylerken, bir yalanlama da Yalçın'dan geldi.

"BU HABERLER BİZİ YIPRATMAK İÇİN ÇIKIYOR"

Haberlerin kasıtlı çıktığını belirten Yalçın, "Bu haberler herhalde bizi yıpratmak amacıyla çıkıyor. Oyuncularımızla ilgili de böyle haberler fazlasıyla yer alıyor. Bunlara anlam vermek mümkün değil. Zor bir süreç, pandemi dönemi. 1 senedir herkes zor şartlarda mücadele ediyor. Seyirci yok, bir sürü problem var. Oyuncularımızda Kovid-19 hastalığı meydana geldi. Son günlerde 5-6 oyuncumuz Kovid oldu, onları da bir süre kullanamayacağız." dedi.

Sergen Yalçın: Beşiktaş'ı bırakmam söz konusu değil - İZLE

"BEŞİKTAŞ'IN SEMBOL İSİMLERİNDEN BİRİYİM"

Beşiktaş'tan ayrılmayı düşünmesinin mümkün olmadığını belirten 48 yaşındaki hoca, "Herkes bilsin, Beşiktaş benim için normal bir kulüp değil. Normal bir kulüpte çalışsam bunlar gündeme gelebilirdi ama burası bunların gündeme gelebileceği bir yer değil. Benim Beşiktaş'ı bırakmam falan, bunlar söz konusu olmaz. Benim burada bunu yapma lüksüm de yok, çünkü çok zor şartlarda beraber yola çıktık. Bazen işler istediğimiz gibi gitmiyor olabilir, futbolda bunlar var. Yavaş yavaş toparlayacağız gibi duruyor, iyi çalışıyor çocuklar. Kovid olmasa, işler daha kolay olabilir ama böyle bir süreçle uğraşmak zor. Herkes için böyle. Benimle ilgili böyle haberler olmaz, ben Beşiktaş kimliği olan bir adamım, ben buranın adamıyım, camianın sembol isimlerinden biriyim. Yok bıraktı, bırakma kararı aldı falan, böyle şeyler olması mümkün değil. Böyle haberler yapmayınız, yapana da itibar etmeyiniz." ifadelerini kullandı.

Sergen Yalçın: Beşiktaş'ı bırakmam söz konusu değil