Ronaldo'nun bonservis bedeli
ensonhaber.com

3 yıllık Juventus macerasını noktalayarak eski takımı Manchester United'a transfer olan Cristiano Ronaldo için ödenen bonservis bedeli belli oldu.

Juventus'tan yapılan açıklamaya göre Manchester United, Ronaldo için Juventus'a 15 milyon euroyu 5 yıl içerisinde ödeyecek.

Premier Lig ekibi ayrıca, 8 milyon euroya kadar çıkan bonusların da İtalyan devine ödemesini yapacak.

Ronaldo'nun ilk resmi maçına milli ara dönüşü çıkması bekleniyor.

Ronaldo'nun bonservis bedeli

BİR DÖNEMİN DÜNYA REKORU KIRILMIŞTI

Cristiano Ronaldo, Manchester United'dan Real Madrid'e 94 milyon euro'ya transfer olmuş ve o yaz bu hamleyle dünya rekoru kırılmıştı.

2018 yazında 100 milyon euro bonservis bedeliyle sansasyonel bir şekilde Juventus'a transfer olan Ronaldo burada da üç sezon geçirdi ve Old Trafford'a geri döndü.

Ronaldo'nun bonservis bedeli

TRANSFER RESMEN DUYURULDU

İngiliz devi Manchester United, Juventus'tan Cristiano Ronaldo transferini resmen tamamladı. United, Cristiano Ronaldo ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Transferin resmileşmesi sonrası Cristiano Ronaldo da ikinci Manchester United dönemine ilişkin ilk kez konuştu.

Transfere ilişkin açıklamalarda bulunan Cristiano Ronaldo, "Manchester United, her zaman kalbimde özel yere sahip bir kulüp ve transferin duyurulduğu cuma gününden bu yana aldığım tüm mesajlar beni çok etkiledi. Old Trafford'da dolu tribünlerin önünde oynamak ve tüm taraftarları tekrar görmek adına sabırsızlanıyorum. Milli maçlardan sonra takıma katılmayı dört gözle bekliyorum. Umarım önümüzdeki sezonu çok başarılı geçiririz." ifadelerini kullandı.

Ronaldo'nun bonservis bedeli