Rıdvan Dilmen'den Kolarov ve Vedat yorumu
ensonhaber.com

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Real Madrid ve Bayern Münih karşılaşmalarındaki performansını NTV'de yorumladı.

Fenerbahçe'nin savunmada yaşadığı problemlere dikkat çeken Rıdvan Dilmen, sarı-lacivertlilerin 2 stoper transferine ihtiyacı olduğunu vurguladı. Dilmen, Fenerbahçe'nin, Roma'nın Sırp savunmacısı Aleksandar Kolarov'u kadrosuna katması gerektiğini ifade etti.

Rıdvan Dilmen'den Kolarov ve Vedat yorumu

Rıdvan Dilmen'in değerlendirmeleri şöyle:

"NE YAPIP EDİP KOLAROV MUTLAKA ALINMALI"

"Bardağın boş tarafına bakalım... Fenerbahçe 2 maçta toplam 11 gol yiyor, 15- 20 pozisyon veriyor. Penaltıdan, duran top ortasından, verkaçtan goller görüyor iki maçta da. Bunların arasında kontratak sonucu Müller'in plasesiyle yenilen gol hariç ceza sahası dışından gol yok. Yani Fenerbahçe tek ceza sahası dışı golünü, saçma bir şekilde rakip sahaya yığılması sonucu kontratakla yedi. Diğer 10 gol ceza sahası içinden. Buradan ne görürüz? Fenerbahçe stoperlerinin ne kadar hamlesiz olduğunu.

Ayrıca orta sahadaki direncin ne kadar düşük olduğunu. Fenerbahçe'nin kesinlikle 2 stoperle kadrosunu takviye etmesi gerek. Hatta birinin sol ayaklı ve aynı zamanda sol bek de oynayabilecek olması önemli. Bu açıdan bakıldığında Fenerbahçe yönetimi ne yapıp edip Kolarov'u mutlaka takıma katmalı diye düşünüyorum"

"VEDAT SON YILLARIN EN İYİSİ"

"Bardağın dolu tarafı da var. Yıllarca forvet transferlerine büyük paralar aktarıldı. Ama genç yaşı ve olağanüstü özverisiyle Vedat Muriç son yıllardaki en iyi transfer. Ancak arkasındaki Kruse'nin Alex kadar bile savunmayla alakası yok; Ersun Yanal, sistemini bunu gorerek kurmalı."