Pereira'nın önceliği Süper Lig
ensonhaber.com

Eintracht Frankfurt beraberliği ile UEFA Avrupa Ligi defterini kapatan Fenerbahçe, şubat ayında oynayacağı Konferans Ligi play-off maçlarına dek tüm konsantrasyonunu Süper Lig’e çevirdi.

Alman ekibi karşısında rotasyona giderek, Mesut Özil, Marcel Tisserand ve Ferdi Kadoğlu’nu hiç oynatmayan; Luiz Gustavo, Bright Osayi-Samuel ve Diego Rossi’yi de ikinci yarıda oyuna sokan teknik direktör Vitor Pereira, maçın ardın yaptığı açıklamada, “Hem benim hem kulübümüzün önceliği Süper Lig” diyerek asıl hedefini net biçimde ortaya koydu.

Oyuncularla sık sık toplantılar yapan Portekizli teknik adam, lig şampiyonluğunun şu anda Konferans Ligi'nden daha önemli olduğunu belirtiyor.

Pereira'nın önceliği Süper Lig

GAZİANTEP KADER MAÇI

Pazartesi oynanacak Gaziantep karşılaşmasına ‘kader maçı’ gözüyle bakan Pereira, hiç ara vermeden bu mücadelenin hazırlıklarına başladı.

Artık puan kaybına tahammülü kalmayan sarı lacivertlilerde hedef Gaziantep deplasmanıyla başlayıp, Beşiktaş, Karagümrük ve Yeni Malatya ile devam edecek 4 maçı kazanmak ve devre arası yapılacak nokta transferlerle ikinci yarıya eksiksiz girmek.

Pereira'nın önceliği Süper Lig

4 EKSİKLE MAÇA ÇIKACAK

Fenerbahçe, Gaziantep karşısında, sakat olan Altay, Mert Hakan ve cezalı İrfan Can’dan yoksun çıkacak. Sakatlıktan yeni çıkan Valencia’nın da oynamayacağı ve Beşiktaş derbisine yetiştirilmesine çalışıldığı öğrenildi.

Pereira'nın önceliği Süper Lig