Norveç'e giden Alexander Sörloth, hala Türkiye'ye dönmedi
ensonhaber.com

Süper Lig'in 1. haftasında sahasında Beşiktaş'a konuk edecek olan Trabzonspor'da Alexander Sörloth krizi yaşanıyor.

TELEFONLARI AÇMIYOR

Norveç Milli Takımı'ndan gelen davet üzerine ülkesine giden ve Uluslar Ligi maçlarında oynadığı futbolla klasını konuşturan golcü futbolcu, henüz Türkiye'ye dönmedi.

TRT Spor'un haberine göre; Telefonlarını açmayan 24 yaşındaki futbolcunun, nerede olduğu bilinmiyor.

DERBİYİ KAÇIRABİLİR

Yarın saat 20.00'de Beşiktaş ile karşılaşacak olan bordo-mavililerde, Norveçli golcünün maçı kaçırabileceği belirtildi.

Norveç'e giden Alexander Sörloth, hala Türkiye'ye dönmedi

TRABZONSPOR'DAN AÇIKLAMA: DİSİPLİN TALİMATI YÜRÜRLÜĞE GİRMİŞTİR

Öte yandan konuyla ilgili bir açıklama yapan Trabzonspor Kulübü, Sörloth'un cuma günü Türkiye'ye gelmesi gerektiğini ancak belirttiği günü geçmesine nedeniyle disiplin talimatındaki ilgili maddelerin yürürlüğe sokulduğunu belirtti.

Yapılan açıklama şu şekilde:

"Futbolcumuz Alexander Sorloth için RB Leipzig Kulübünden resmi transfer teklifi gelmiş olup, yönetim kurulumuz tarafından kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda bu teklif değerlendirilmektedir.

Kiralama sözleşmesinin erken feshini gerektiren ve tüm tarafların mutabık kalacağı bir anlaşma için süreç devam ederken, futbolcumuz Alexander Sorloth ülkesinin milli takımının kampına katılmak üzere Norveç’e gitmiştir.

Karşılaşmaların ardından 8 Eylül Salı günü Trabzon’da olması gereken oyuncumuz, Oslo’da COVID-19 testi yaptırdığını, PCR testinin 10 Eylül Perşembe günü sonuçlanacağını ve 11 Eylül Cuma günü Trabzon’da olacağını tarafımıza bildirmiştir.

Bugün itibariyle henüz Trabzon’a gelmeyen futbolcumuz için noter tespiti yapılmış olup kulübümüzün disiplin talimatındaki ilgili maddeler yürürlüğe girmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."