Napoli Başkanı: Elif'i istiyoruz
ensonhaber.com

İtalyan basınına açıklamalarda bulunan Laurentiis, 19 yaşındaki orta saha oyuncusunun transferini çok önemsediklerini söyledi.

Fenerbahçe'nin genç yıldız adayı Elif Elmas'ın İtalya'ya transferinde bir süredir hem yerli hem de yabancı basında yazılıyor. Makedon futbolcu hakkında konuşan son isim ise Napoli'nin başkanı oldu.

Napoli Başkanı: Elif'i istiyoruz

NAPOLİ OYUNCU SATMAK ZORUNDA

Elif'i almak istediklerini dile getiren Laurentiis, bu transferi gerçekleştirmek için ise oyuncu satmak zorunda olduklarının altını çizdi.

Napoli Başkanı, "Elif Elmas'ın transferini çok önemsiyoruz, bunu da inkar etmiyoruz. Bu transfer görüşmesinde ileri seviyeye geçtik. Ancak kadromuz çok geniş ve daha da kalabalıklaşmasını önlemek için satış yapmamız gerekiyor." dedi.

Napoli Başkanı: Elif'i istiyoruz

UEFA'nın Finansal Fair Play kuralları gereği transfer için oyuncu satıp bütçe oluşturması gereken İtalyan ekibi, futbolcu satışı gerçekleştirdiği takdirde Elif Elmas'ı kadrosuna katacak.

"BİRAZ STANKOVİC BİRAZ HAMSİK"

Napoli'nin transferi tamamladığını belirten menajer Corsi, ''Yaşıtlarına göre pozisyonunda Avrupa'nın en iyilerinden birisi. "Birçok kulüp onu almak istedi ama Napoli'yi bu transfer yarışını kazandığı için kutlarım.'' dedi.

İtalya basınına genç futbolcuyu değerlendiren Makedon menajer, ''Gelecek yıllarda Avrupa'nın en ilgi çekici oyuncularından birisi olacak. Fenerbahçe'de büyük maçlarda ne kadar iyi oyuncu olduğunu gösterdi. Onu diğer oyuncularla kolay kolay kıyaslayamayız. Biraz Stankovic'e benzediğini söyleyebilirim. Tabii onun kadar iyi şut atamıyor. Hamsik'e de biraz benziyor. Allan ve Fabian Ruiz gibi bir oyuncu değil ama Zielinski'yi kesebilir.'' ifadelerini kullandı.