Moussa Sow, Babaeskispor'a yönetici oldu
ensonhaber.com

Fenerbahçe'nin Senegalli eski golcüsü Moussa Sow, Bölgesel Amatör Lig takımı Babaeskispor'un asbaşkanı oldu.

Yerel basın kaynaklı haberlerde Babaeskispor'da yeni seçim yapıldığı. Kulübün yeni başkanının Amadou Tidian Sow, asbaşkanının ise Moussa Sow olduğu ifade edildi.

Moussa Sow da bu haberleri Twitter hesabından retweet etti.

KULÜPSÜZ KALDI

Geçen sezon Ümraniyespor'da geçiren 35 yaşındaki Sow, sezonun sona ermesiyle başka bir kulüple anlaşamamış ve kulüpsüz kalmıştı.

Moussa Sow, Babaeskispor'a yönetici oldu

MOUSSA SOW KİMDİR?

Başarılı futbolcu Moussa Sow 19 Ocak 1986 yılında Fransa'nın Mantes-la-Jolie şehrinde dünyaya geldi. Senegalli milli futbolcu olan Moussa Sow aynı zamanda Fransa vatandaşıdır. Genellikle maçlarda forvet olarak oynayan Moussa Sow orta saha bölgesinde de oynuyor. Başarılı futbolcu Moussa Sow futbola Mantes futbol takımı ile başladı. 2002 yılına kadar Mentes futbol takımında top koşturan Muossa Sow 2002- 2003 sezonunda Amiens ve 2003- 2005 yılları arasında da Rennes futbol takımlarında alt yapıda oynayarak kendini geliştirme fırsatı buldu.

Moussa Sow 2004 yılı itibari ile Rennes futbol takımı ile ilk profesyonel maçına çıktı. Başarılı futbolcu 2004 ve 2010 yılları arasında Rennes takımında profesyonel kariyerine odaklandı. Bu takım ile 98 maça çıkan Moussa Sow bu takım ile 18 gol attı.

Başarılı oyuncu Fenerbahçe'de 2 kez forma giydikten sonra son olarak Ümraniyespor forması giydi. "Sowaşata" lakabı da alan golcü şu anda kulüpsüz.

Moussa Sow, Babaeskispor'a yönetici oldu