Metin Oktay kabri başında anıldı
AA

Metin Oktay’ın Kozlu Mezarlığı’ndaki kabri başında gerçekleştirilen anma törenine sarı-kırmızılı kulübün ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak, başkan yadımcısı Yusuf Günay, yönetim kurulu üyesi Mahmut Recevik ile divan kurulu üyeleri katıldı.

Metin Oktay kabri başında anıldı

"GENÇLERİMİZ SIK SIK ZİYARET ETMELİ"

Anma töreninde Kur’an-ı Kerim tilavet edildi ve dualar okundu. Törenin ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Abdurrahim Albayrak, "Rahmetli, paraya değil duruşa değer veren, bütün futbolculara örnek olan, herkesin örnek aldığı, Türkiye’de birçok çocuğa Metin isminin verilme sebebi olan birisiydi. Kendisini rahmetle anıyoruz. Bize çok şey öğretti. Onu hiçbir Galatasaraylının unutacağını zannetmiyorum. Genç futbolcularımıza zaman zaman gelip Metin Oktay ağabeyimizin mezarını ziyaret etmelerini tavsiye ediyorum." diye konuştu.

Metin Oktay kabri başında anıldı

"BÜTÜN BAŞARILARIN ARKASINDA METİN OKTAY RUHU VAR"

Başkan yardımcısı Yusuf Günay ise, "Metin Oktay, bir Galatasaray efsanesi. Galatasaray tek aşkıydı. Parayı değil aşkı, sevdayı ve Galatasaray’ı tercih etti. Galatasaray’ın bütün başarılarının arkasında Metin Oktay ruhu var. Bütün sporculara örnek bir kişilik. Ölümünün 29. yıl dönümünde rahmetle anıyoruz." ifadelerini kullandı.

BAKAN KASAPOĞLU DA METİN OKTAY'I UNUTMADI

Öte yandan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da Metin Oktay'ı vefatının 29. yıl dönümünde kabri başında andı.

Bakan Kasapoğlu, Metin Oktay'ın Kozlu Mezarlığı'ndaki kabri başında dua okudu.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise "Futbol tarihimizin efsane oyuncularından Metin Oktay'ın kabrini ziyaret ettik. Vefatının 29. yıl dönümünde 'Taçsız Kral'ı saygıyla anıyorum." ifadelerini kullandı.

Metin Oktay kabri başında anıldı

Metin Oktay kabri başında anıldı

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)