Mert Hakan'dan Galatasaray'a 'söz' göndermesi
ensonhaber.com

Fenerbahçe'nin yeni transferi Mert Hakan Yandaş, sarı lacivertlilere geliş süreci, Emre Belözoğlu ve yeni teknik direktör Erol Bulut hakkında FBTV'ye açıklamalarda bulundu.

25 yaşındaki oyuncunun sözleri şu şekilde:

"İNANILMAZ MUTLUYUM"

"Çok mutluyum, çok heyecanlıyım. Böyle büyük bir kulüpte böyle karşılanmak, böyle istekli karşılanmak beni çok mutlu etti. Anlatılmaz duygular yaşıyorum. Fenerbahçe camiasına geldiğim için inanılmaz mutluyum."

"Benim için çok büyük bir onur. Lefter'in, Can Bartu'nun, Selçuk Yula'nın, Rıdvan Dilmen'in, gönüllerde taht kurduğu takımın formasını taşımak çok çok büyük onur. Bana bu şansı veren herkese çok teşekkür ederim. burada bulunmak inanılmaz bir duygu."

Mert Hakan'dan Galatasaray'a 'söz' göndermesi

"EMRE AĞABEY BENİM İDOLÜM"

"Bundan önceki kulüplerimde de hep idolüm olarak göstermiştim Emre Ağabeyi. Türk futbol tarihinin en büyük futbolcusu. Transfer sürecinde onunla tanışmak nasip oldu. Onunla aynı mevkide oynamak benim için büyük bir şans. Ondan öğreneceğim inanılmaz şeyler var. Bizler de onlar gibi sevilen ve camiaya layık oyuncular oluruz inşallah."

"EROL HOCA ÇIKIŞTA"

"Erol Hocamızın 3 senedir inanılmaz bir çıkışı var. Fenerbahçemizle özdeşleşmiş birisi. Onunla birlikte güzel başarılara imza atacağımıza inancım tam. Omuz omuza başarılara yürüyeceğiz."

"Bu süreç biraz sancılı oldu. Ben hiçbir yerde konuşmadım. Hayatım boyunca verdiğim sözlerden dönmedim. Bu süreçte konuşulanların arkasında duran tek kulüp Fenerbahçe oldu. Başkanımıza ve Emre Ağabeye çok çok teşekkür ederim. Benimle bu süreçte her gün görüştü. Onun benim hakkımdaki düişünceleri benim Fenerbahçe'yi tercih etmemde büyük rol oynadı."

"SÖZÜNÜN ARKASINDA DURAN BİR KULÜBE GELDİM"

"Ben bana verilen sözlerin arkasında duran dürüst ve ahlaklı bir kulübe geldim. Bu süreçte Emre Ağabey bana video klip attı. O video kilp de benim çok hoşuma gitmişti. Sözlerimi onunla bitirmek istiyorum: Fenerbahçe söyleyecek son sözü, haklıyız kazanacağız. Her yerde son sözü Fenerbahçe söyleyecektir."

Hatırlanacağı gibi Mert Hakan'la el sıkışan Galatasaray, daha sonra oyuncudan ücretinde indirime gitmesini talep edince anlaşma bozulmuştu.

Mert Hakan'dan Galatasaray'a 'söz' göndermesi