Kevin N'Koudou İstanbul'a geldi
DHA

Beşiktaş'ın resmi imzayı attırmaya hazırlandığı Georges Kevin N'Koudou, İstanbul'da.

Kevin N'Koudou'nun sağlık kontrollerinden geçtikten sonra siyah-beyazlı kulüp için resmi imzayı atması bekleniyor.

Kevin N'Koudou İstanbul'a geldi

ALİ NAİBİ TRANSFERİ AÇIKLADI

beIN Sports'a konuşan Ali Naibi, "N'Koudou yarın (22 Ağustos) sağlık kontrollerinden başarıyla geçtiği takdirde kulübümüzle 4 yıllık sözleşme imzalayacak. N'Koudou, PSG altyapısında yetişmiş, 20 yaşındayken Marsilya'da gösterdiği performans sonrasında Fransa'nın yeni süper starlarından biri olarak nitelendirilen ve bu performansıyla genç yaşta Premier Lig'in önemli kulüplerinden Tottenham'a transfer olmuş çok özel yeteneklere sahip bir oyuncu" ifadelerini kullandı.

Ali Naibi, yıldız oyuncunun yeni bir meydan okumaya ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, "Kulübümüzün bu seneki transfer politikası ve mevcut ihtiyaçlarımız doğrultusunda, bugünümüzü ve yarınımızı düşünerek yaptığımız bir transfer. Tottenham ile çok iyi bir yaz kampı geçirmesi, hazır durumda olması ve kulübümüze gelmek için olan isteği de bizim ve teknik ekibimiz için karar sürecinde önemli bir etken oldu. N'Koudou'nun sahada göstereceği performans ile hem taraftarlarımızı heyecanlandıracağı hem de takımımıza önemli fayda sağlayacağına inancımız tam" diye konuştu.

Kevin N'Koudou İstanbul'a geldi

TOTTENHAM'A 3+1 MİLYON EURO

Beşiktaş, Kevin N'Koudou için İngiliz ekibi Tottenham'a 3 taksitte 3+1 milyon euro bonservis ödeyecek. N'Koudou'nun bir sonraki satışından Tottenham, %50 pay alacak. Bu transferi İngiltere'de bitiren ve imza aşamasına getiren isimse Beşiktaş Sportif Direktörü Ali Naibi oldu.

Kevin N'Koudou İstanbul'a geldi VİDEO

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)