Kemal Ademi: Vedat Muriç ile hiç konuşmadım
ensonhaber.com

Fenerbahçe'nin yeni transferi Kemal Ademi, basın toplantısı düzenledi.

Ademi, A Milli Takım ile ilgili soruya "Türkiye'de akrabalarım var ama Türk Milli Takımı'nda oynayabilir miyim bilmiyorum. İsviçre pasaportum var, Almanya pasaportum var. Kosova pasaportum yok." açıklaması yaptı.

Kemal Ademi: Vedat Muriç ile hiç konuşmadım

Kemal Ademi'nin açıklamaları şu şekilde:

"VEDAT MURİÇ İLE KONUŞMADIM"

"Gerçekten kendimi çok iyi hissediyorum. Burası fantastik oyuncuları, fantastik teknik ekibiyle fantastik bir kulüp. Burada olduğum için çok mutluyum.

Vedat Muriç ile konuşmadım ama Fenerbahçe maçlarını izledim. Çok fazla gol attı. Kendisi çok büyük bir golcü, Kosova için de çok önemli bir forvet. Maçlarını izledim ama kendisiyle konuşmadım."

Kemal Ademi: Vedat Muriç ile hiç konuşmadım

"BEN KEMAL ADEMİ'YİM"

Ibrahimovic tabii ki idol alınabilecek bir oyuncu. Eski takım arkadaşlarım beni 'Ibrahimovic' diye çağırıyorlardı ancak ben onlara ''Ben Kemal Ademi'yim'' diyordum."

Kemal Ademi: Vedat Muriç ile hiç konuşmadım

"BOYUMA GÖRE HIZLI BİR SANTRFORUM"

"Aslında Vedat gibi bir forvet değilim. Boyuma göre hızlı bir santrforum. Topla birlikte gitmeyi seven, verkaçlar yapan bir santrforum. Burada çok fazla orta çalışması gördüm. İsviçre'de bu kadar kaliteli orta yapılmıyordu. Orada futbol daha farklı, daha yoğun. Tabii ki hiç orta yapmıyorlardı demiyorum ama oyun tarzları farklı."