Kayserispor: Berna Gözbaşı'nın locasına saldırıldı
ensonhaber.com

Süper Lig'in 5. haftasında Kayserispor ile Sivasspor karşı karşıya geldi.

Kayserispor Kulübü, konuk ekibin 3-1'lik üstünlüğüyle sona eren karşılaşmada bir grup holiganın Başkan Berna Gözbaşı'nın locasına saldırı düzenlediğini duyurdu.

Yapılan açıklama şu şekilde:

Kamuoyu Bilgilendirme

17.10.2020 Cumartesi günü Sahamızda oynadığımız Demir Grup Sivasspor maçı sırasında aralarında Başkanımız Sayın Berna GÖZBAŞI’nın kızının ve diğer aile fertlerinin bulunduğu locaya bir saldırı gerçekleşmiştir.

Pandemi nedeniyle rakip takım taraftarlarının bulunmadığı ortamda, Sayın Berna GÖZBAŞI’nın geçmişte ÖSS derecesi bulunan ve Türkiye’nin yetiştirdiği ender gençlerden biri olan kardeşi Ozan GÖZBAŞI’nı darp eden, kızının yasanan arbedede nefesinin kesilip, bayılmasına neden olan bu kişileri "Kayserispor Taraftarı" olarak görmemiz mümkün değildir.

Kulüp Başkanımız Sayın Berna Gözbaşı ve kardeşi Ozan GÖZBAŞI başta olmak üzere tüm Gözbaşı ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yaşanan olayı şiddetle kınıyoruz…

Hes Kablo Kayserispor Kulübü

Kayserispor: Berna Gözbaşı'nın locasına saldırıldı

KIZI BAYILDI, KARDEŞİNİN BURNU KIRILDI

Olayda Berna Gözbaşı’nın kardeşinin burnu kırılırken, 16 yaşındaki kızının ise nefesi kesildiği için bayıldığı belirtildi. Berna Gözbaşı ise hak mahrumiyeti nedeniyle maça gidememişti.

STADA SİLAH SOKTULAR

Locada bulunan Gözbaşı ailesine sözlü ve fiziksel şiddet uygulayan şahıslar, güvenlik ekipleri tarafınca durduruldu. Ancak bu sırada Gözbaşı’nın kızı bayılmış, kardeşinin ise burnu çoktan kırılmıştı. Saldırı düzenleyen grubun silahlı olduğu da öğrenildi. Grubun stada silah sokmasının ardından Kayserispor yönetiminin güvenlik ekibini de değiştireceği bildirildi.

SERBEST BIRAKILDILAR

Gözaltına alınan saldırganlar ifadeleri alındıktan sonra adli kontrolle serbest bırakıldı. Hastaneden doktor raporunun beklendiği öğrenildi. Davacı olan Gözbaşı ailesinin şahıslar hakkında suç duyurusunda bulunduğu ifade edildi.

Kayserispor: Berna Gözbaşı'nın locasına saldırıldı