Juanfran: Türkiye'nin en iyi sağ beki olduğumu biliyorum
ensonhaber.com

Alanyasporlu Juanfran Moreno, İspanyol basınına takımı ve Türkiye hakkında röportaj verdi.

Moreno, Alanya'yı Türkiye'nin Marbella'sı olarak nitelendirirken Süper Lig'in en iyi sağ beki olduğuna inandığını belirterek takımından ve ülkemizden çok memnun olduğunu söyledi.

Juanfran: Türkiye'nin en iyi sağ beki olduğumu biliyorum

Juanfran'ın röportajından satır başları şu şekilde:

"FUTBOLDAN BU KADAR ZEVK ALMAMIŞTIM"

"Futbol oynamaktan hiç bu kadar zevk almamıştım. Daha da önemlisi daha önce hiç sadece kazanmak için sahaya çıkmadığımı anladım. İspanya'da bir puan değerlidir anlayışı vardır ve ben çok sinir olurdum. Böyle derseniz zaten o maçı kaybedersniz. Türkiye'de sadece kazanmak için sahaya çıkılıyor, bundan çok etkilendim."

"TÜRKİYE'NİN EN İYİ SAĞ BEKİ BENİM"

"Türkiye'de göze çarpan bir oyuncu oldum. Çok eğlenceli geçiyor burada günlerim. Burada oynuyorum ve eğlenirken para alıyorum. Para aldığınız başka takımlarda iyi vakit geçmeyebiliyor. Süper Lig'in en iyi sağ beki olduğumu biliyorum. Bu seviyede tekrar oynayacağımı düşünmek benim için zordu, bu hem hücum hem de savunma açısından çok yüksek. Ama burada olağanüstü bir futbolcuyum."

Juanfran: Türkiye'nin en iyi sağ beki olduğumu biliyorum

"ALANYA TÜRKİYE'NİN MARBELLA'SI"

"Alanya, Türkiye'nin Marbella'sı. Harika bir şehir. Sahilin önünde yaşıyoruz. Denizin suyu soğuk değil ve içinde banyo yapabilirsiniz. Eşimle denize bakarak kahvemizi içebiliyoruz. Şehir yaşamak için muhteşem. Ayrıca bir havalimanımız var, İstanbul buradan 1 saat uzaklıkta. Pek çok arkadaşıma buraya gelmesini söylerdim ama rekabet istemiyorum."

"İSPANYA'DA KÜME DÜŞMEMEYE OYNAMAKTANSA BURADA KALMAYI İSTERİM"

"Alanyaspor beni Leganes'e gitmeden önce de istemişti. Daha yeni bir La Liga takımı beni istedi ama Alanyaspor göndermek istemediğini söyledi. Sezon sonunda sözleşmem bitiyor ama belli hedeflere bağlı opsiyonum var. Onu yerine getirmek için çalışıyorum ve kulübüm gibi ben de burada kalmak isterim. İspanya'da küme düşmemeye oynamaktansa buradaki rekabeti ve eğlenceyi tercih ederim."

Juanfran: Türkiye'nin en iyi sağ beki olduğumu biliyorum