Fenerbahçe, savunmaya 2 takviye yapacak
ensonhaber.com

Son iki senedir ligde beklenen başarıyı elde edemeyen Fenerbahçe'de başkan Ali Koç, bu kez işini şansa bırakmıyor.

Koronavirüs nedeniyle yaşanan sosyal izolasyon sürecini de transfer çalışmalarıyla geçiren Başkan Koç; teknik adam arayışlarının yanı sıra, savunma bölgesine de takviye yapmaya hazırlanıyor.

DEFANS HAYAL KIRIKLIĞI YARATMIŞTI

Süper Lig'de taraftarlarına hayal kırıklığı yaşatan Fenerbahçe'nin en büyük problemlerinden biri de defans bölgesi olmuştu. Jailson'un hatalarıyla birçok gol yiyen sarı-lacivertliler, bu sezon 26 karşılaşmada kalelerinde toplam 34 gol gördü.

Fenerbahçe, savunmaya 2 takviye yapacak

SOYADINI ALDIĞI İSTANBUL'DA İMZA ATACAK

Bu nedenle savunmaya takviye yapmak isteyen sarı-lacivertliler ilk olarak, Almanya Bundesliga ekiplerinden Schalke'de forma giyen Benjamin Stambouli'yi listesine aldı. Fenerbahçe'nin, 29 yaşındaki Cezayir asıllı Fransız stoperin menajeriyle ilk teması kurduğu ve 3 yıllık bir sözleşme teklif ettiği belirtildi.

Sarı-lacivertlilere transfer olmaya sıcak bakan Stambouli, mali şartları kabul ederse soyadını aldığı İstanbul'da top koşturmuş olacak.

Fenerbahçe, savunmaya 2 takviye yapacak

NALDO, FENERBAHÇE'YE GİTMEK İSTİYOR

İspanyol AS gazetesinin haberine göre ise Fenerbahçe'nin ilgilendiği bir diğer isim, Espanyol forması giyen Naldo oldu.

Haberde; sarı-lacivertli ekibin 32 yaşındaki futbolcuyu renklerine katmak istediği belirtilirken, Naldo'nun da Fenerbahçe'ye sıcak baktığı ifade edildi.

Kontratında 1 yıl uzatma opsiyonu bulunan Brezilyalının, sarı-lacivertlilere imza atmak istediği ve opsiyonu bu sebeple kullanmayacağı da yazıldı.

Fenerbahçe, savunmaya 2 takviye yapacak