Güven Yalçın'a zamlı sözleşme
ensonhaber.com

Siyah-beyazlılar, peş peşe gelen sakatlıklar sebebiyle son 1 aylık süreçte birçok oyuncusundan yararlanamamıştı.

Bu süreçte, eksikleri kapatmak için takımın gençlerine sarılan Sergen Yalçın, kadroda alternatif isim konumunda bulunan özellikle Güven Yalçın’dan büyük verim aldı.

Güven Yalçın'a zamlı sözleşme

KRİTİK GOLLER ATTI

İzmir’de 2-1 sona eren Altay mücadelesinde takımının tek golünü kaydeden 22 yaşındaki futbolcu, şovuna önceki gün de devam etti.

Sivasspor karşısında 32. dakikada Valentin Rosier’in gönderdiği ortayı ceza alanı içinde muhteşem bir voleyle ağlarla buluşturan Güven, 69’da da bu kez Rıdvan Yılmaz’ın pasını iyi değerlendirip, yaptığı dubleyle Kartal’a 3 puanı getirdi.

Genç golcünün 2 maçtaki 3 gollük performansı sonrasında yönetim de 22 yaşındaki ismin sezon sonunda bitecek kontratını yenilemek için harekete geçti.

Güven Yalçın'a zamlı sözleşme

YENİ SÖZLEŞME ZAMLI OLACAK

Beşiktaş ’a Almanya Bundesliga ekibi Leverkusen’in genç takımından 2018 yılında kazandırılan ve kulüpten sezonluk yaklaşık 100 bin euro maaş alan Güven’le milli ara sonrası sözleşme yenileme görüşmeleri başlayacak.

Fanatik'in haberine göre yönetim, son karşılaşmalarda önemli bir çıkış yapan başarılı oyuncuya zam yapacak. Beşiktaşlı idarecilerin, Güven’in maaşını 100 bin eurodan yaklaşık 300 bin euro seviyesine çıkarması bekleniyor.

Güven Yalçın'a zamlı sözleşme