Galatasaray'dan Ali Koç'a Fatih Terim cevabı
ensonhaber.com

Bugün basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fatih Terim'i sert bir dille eleştirmişti.

TFF'nin Terim'in cezasını 19.05'te açıklamasıyla ilgili konuşan Koç, "Dünya neler konuşuyor, biz 19:05'te atılan tweet'le ilginiyoruz. Fatih Terim'in bozuk sicili konuşulmalı" demişti.

Yapılan bu açıklama sonrası sarı-kırmızılı kulüpten Koç'a cevap geldi.

"HOCAMIZIN SİCİLİ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR"

Resmi Twitter hesabından bir paylaşım yapan Cimbom, "Hocamızın sicili aşağıdaki gibidir" yazarak 66 yaşındaki teknik adamın kazandığı kupaları paylaştı.

İşte o paylaşım:

Galatasaray'dan Ali Koç'a Fatih Terim cevabı

Diğer taraftan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz da Ali Koç'un açıklamalarına cevap verdi.

Mustafa Cengiz, "Moskova'da da hatırlarsınız yine maçtan önce kelamlar vardı. 17 kulübün yayınladığı saçma bir bildiri vardı. 17 kulübün birleşip yaptığı bir açıklama, içeriği doğru olsa da Galatasaray'a yönelik bir açıklamaydı. Yine ülkemizi temsilen burada bulunuyoruz ve yine arkadan dolaylı laflar... Bunlar hiç hoş şeyler değil. Hangi vizyon içerisinde bunlar dile getiriliyor, açıklamada zorlanıyorum." ifadelerini kullandı.

"İNSANI HAYVANDAN AYIRAN EDEPTİR"

"Eskilerin bir lafı var. Zırva tevil götürmez. Saçmalamanın açıklaması olmaz." diyerek sözlerini sürdüren Mustafa Cengiz, "Saçmalayan birine yanıt verirseniz siz de saçmalarsınız. Hollanda'nın öne geçmesi, önümüzdeki dönem Türk futbolunu geriye düşürür. Türk futbolunu kalkındırma amaçlıyız diyoruz fakat öne gidenleri çekme çabasındayız. Edebimi de bozmak istemiyorum. İnsanı hayvandan ayıran şey edeptir." dedi.

"19:05 EYLEMİ BİLİNÇLİ YAPILDI"

Galatasaray Başkanı, "19:05 eyleminin bilinçli yapıldığına inanıyorum. Aksine beni kimse ikna edemez. Bu tip beyanatlar, hedef saptırmaya yönelik, gündem değiştirmeye yönelik söylemler, Türk futbolunun marka değerine zarar verir. Edep, aklın ziynetidir." sözleriyle konuşmasını sürdürdü.

Ali Koç: Fatih Terim'in bozuk sicilini konuşun

Galatasaray'dan Ali Koç'a Fatih Terim cevabı