Galatasaray'da sakat futbolcu sayısı 9'a çıktı
ensonhaber.com

Liglere verilen milli ara Galatasaray'a yaramadı. Son dönemde birçok oyuncusu sakatlık yaşayan sarı-kırmızılı takıma, 3 futbolcudan daha kötü haber geldi.

SON DURUMLARI İSTANBUL'DA BELLİ OLACAK

Galatasaray'ın cuma akşamı Başakşehir'i konuk edeceği mücadelede, 4 futbolcu kesin olarak forma giyemeyecek.

Galatasaray'da sakat futbolcu sayısı 9'a çıktı

Tedavi için İspanya'ya giden Falcao'nun yanı sıra bağ sakatlığı yaşayan ve ilk yarıyı kapatan Andone, arka adalesinde zorlanma olan Şener ve geçen sezon kaval kemiği kırıldığı için uzun süredir sahalardan uzak kalan Emre Akbaba da mücadelede sahada olamayacak.

SON SAKAT LEMİNA

Cimbom, Mario Lemina'nın sağ diz iç yan bağındaki zorlanma nedeniyle günü tedaviyle geçirdiğini duyurdu.

İşte kulüpten yapılan açıklama:

Milli takım kamplarında yaşadıkları sakatlıkların ardından İstanbul'a dönen Fernando Muslera bel ağrısı, Ryan Babel sol dizindeki efüzyon (sıvı birikimi) ve Mario Lemina ise sağ diz iç yan bağındaki zorlanma nedeniyle günü tedaviyle geçirdi.

Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nin Gambiya ile oynadığı maçta sakatlanarak oyuna devam edemeyen Christian Luyindama'nın sağlık durumu hakkındaki açıklama, oyuncumuzun İstanbul'a döndükten sonra gerçekleştirilecek tetkiklerin ardından yapılacak.

Takımdan ayrı özel program uygulanan oyuncularımızdan Şener Özbayraklı salonda, Younes Belhanda ise sahada çalışma yaptı. Tedavisinin planlanan programı dâhilinde İspanya'ya giden Radamel Falcao, buradaki tedavi süreci sonrası İstanbul'a dönerek tedavisinin sonraki bölümünü kulübümüzde gerçekleştirecek.

Florin Andone, günü özel bir tedavi programı dâhilinde geçirdi.

Galatasaray'da sakat futbolcu sayısı 9'a çıktı