Galatasaray'a, Kasımpaşa da stadını vermedi
ensonhaber.com

Bu akşam deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak olan Galatasaray'da yönetim, gelecek hafta iç sahaya oynanacak Sivasspor maçı öncesi stat arayışlarını sürdürüyor.

Türk Telekom Stadı'ndaki zemin düzenleme çalışmaları henüz beklenen sonucu vermediğinden, Galatasaray yönetiminin İstanbul içinde yeni stat talebi olsa da beklenen cevaplar gelmedi.

TFF OLİMPİYAT'A İZİN VERMEDİ

İlk olarak Atatürk Olimpiyat Stadı'nı kullanmak üzere Türkiye Futbol Federasyonu ile görüşme yapan sarı-kırmızılılara, aynı gün burada oynanacak Karagümrük maçı sebebiyle olumsuz yanıt verildiği öğrenildi.

Galatasaray'a, Kasımpaşa da stadını vermedi

KASIMPAŞA DA KABUL ETMEDİ

Daha sonra Recep Tayyip Erdoğan Stadı konusunda Kasımpaşa yönetimi ile görüşen Galatasaray'a buradan da zeminin halihazırda iyi durumda olmaması ve perşembe günü (yarın) Kasımpaşa-Trabzonspor maçında çimlerin yıpranacağı gerekçesiyle olumsuz dönüş yapıldığı bildirildi.

Galatasaray, bu sebeple Türk Telekom Stadı'ndaki çalışmaları hızlandırdı. Daha önce 650 kilogramlık çim tohumunu stat zeminine döken yetkililer, bu tohumların etkili şekilde iş görebilmesi için yapay güneş ışınlarını 24 saatlik mesai yöntemiyle kullanmaya başladı.

Zeminin Sivasspor karşılaşmasına kadar daha iyi bir noktaya geleceği tahmin ediliyor. Yönetimin her ihtimale karşın diğer kulüplerle stat görüşmesi yaptığı da gelen haberler arasında.

Galatasaray'a, Kasımpaşa da stadını vermedi