Galatasaray, Victor Nelsson'u KAP'a bildirdi
ensonhaber.com

Galatasaray, Kopenhag'dan genç savunmacı Victor Nelsson'u resmen renklerine bağladı.

Sarı-kırmızılı kulüp resmi web sitesinden yaptığı açıklamada transferin maliyetine ilişkin bilgi verdi.

TRANSFERİN DETAYLARI AÇIKLANDI

Galatasaray'dan Victor Nelsson transferi için yapılan açıklamada, "14.10.1998 doğum tarihli Danimarka uyruklu profesyonel futbolcu Victor Enok Nelsson'un transferi konusunda FC København ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne beş yıl içinde 7 milyon euro tutarında transfer bedeli ödenecektir. Ayrıca yapılan anlaşma gereği futbolcunun tek taraflı serbest kalma bedeli 25 milyon euro olarak belirlenmiştir. Futbolcuyla 2021-2022 sezonundan başlamak üzere 5 yıllık anlaşma imzalanmıştır" ifadelerine yer verildi.

Galatasaray, Victor Nelsson'u duyurdu

"FANTASTİK BİR TAKIMA GELDİM"

Kendisini Galatasaray'a bağlayan sözleşmeye imza attıktan sonra açıklamalarda bulunan Nelsson, "Gerçekten çok iyi bir duygu. Fantastik bir takıma geldim, fantastik taraftarları ve statları var. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Galatasaray'ın, geldiğim yer olan Kopenhag'ın stadında 2000 yılında yaşadığı hikayeyi biliyorum. Değerli bir hikaye bu. Daha önce de söylediğim gibi burada olmaktan dolayı çok mutluyum" dedi.

Galatasaray, Victor Nelsson'u KAP'a bildirdi

"BENİ NEYİN BEKLEDİĞİNİ BİLİYORUM"

22 yaşındaki Danimarkalı stoper ayrıca Victor Nelsson, "Fatih Terim hocamızla çalışacak olmaktan ve yeni takım arkadaşlarımla tanışmak için sabırsızlanıyorum. Tabii ki bu fantastik statta taraftarımızla birlikte olmak için sabırsızlanıyorum. Daha önce YouTube'da bazı videoları seyrettim. Beni neyin beklediğini biliyorum." ifadelerini kullandı.

Galatasaray, Victor Nelsson'u KAP'a bildirdi