Galatasaray Falcao'yla kazandı
ensonhaber.com

Süper Lig'de 4. haftanın açılış maçında Galatasaray evinde Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi.

Sarı-Kırmızılılara galibiyeti getiren golü; 38. dakikada dünyaca ünlü yıldız Radamel Falcao kaydetti.

Kolombiyalı yıldız ilk resmi maçında ağları sarsarken, golün ardından 'Metin Oktay' selamı verdi. Bu sonucun ardından Galatasaray 7 puana yükseldi. Lige kötü bir başlangıç yapan Kasımpaşa ise 1 puanda kaldı.

Galatasaray Falcao'yla kazandı

Sarı-kırmızılı kulübün transfer döneminin son günlerinde kadrosuna dahil ettiği Falcao ile Lemina, Kasımpaşa maçında ilk 11'de sahaya çıktı. Falcao hücumda takımı adına gol ararken, Lemina orta sahada savunmaya dönük görev aldı.

LEMİNA SAKATLANDI

Karşılaşmadaki ilk oyuncu değişikliğini ev sahibi Galatasaray gerçekleştirdi. 30. dakikada Mario Lemina oyundan çıkarken, Ömer Bayram yerine giren isim oldu. Bir pozisyonda sakatlık geçiren Lemina'nın tedbir amaçlı olarak kenara aldığını belirtildi.

Galatasaray Falcao'yla kazandı

CİMBOM EVİNDE YENİLMİYOR

Sarı-kırmızılılar, Süper Lig'de sahasındaki en uzun süreli yenilmezlik serisini yaşıyor. Sarı-kırmızılı takım, Türk Telekom Stadı'nda çıktığı son 38 lig maçında rakiplerine mağlup olmadı. Süper Lig'de evindeki son mağlubiyetini 2016-2017 sezonunun 30. haftasında, 6 Mayıs 2017'de 3-1'lik skorla Kasımpaşa karşısında yaşayan Galatasaray, daha sonra taraftarı önünde çıktığı 38 müsabakanın 32'sini kazanırken, 6'sında berabere kaldı.

Galatasaray Falcao'yla kazandı

TARAFTARLARDAN 3 DAKİKA SESSİZLİK PROTESTOSU

Galatasaraylı taraftarlar, maçın başlamasıyla birlikte mücadeleyi 3 dakika sessiz bir şekilde takip etti. Sarı-kırmızılılar, maçı 3 dakika oturarak izledikten sonra coşkulu bir şekilde tezahüratta bulundu.

Galatasaray Falcao'yla kazandı

Galatasaray Falcao'yla kazandı

Galatasaray Falcao'yla kazandı