Galatasaray, Gençlerbirliği karşısında rahat kazandı

Süper Lig'in 24. haftasında Galatasaray, kendi sahasında Gençlerbirliği ile karşılaştı.

Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı Galatasaray, 3-0'lık skorla kazandı. Sarı kırmızılıların gollerini 3. dakikada Ryan Donk ile 34 ve 69'da Radamel Falcao kaydetti. Sarı-kırmızılıların Kolombiyalı oyuncusu Falcao, Süper Lig'de 8 gole ulaştı.

Galatasaray, Gençlerbirliği karşısında rahat kazandı

Alınan bu sonucun ardından Galatasaray puanını 48 yaptı ve Süper Lig'de son 7 maçından galibiyetle ayrılmış oldu. Gençlerbirliği ise 27 puanda kaldı. Ligin bir sonraki haftasında Galatasaray, deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak. Gençlerbirliği, sahasında Antalyaspor'u konuk edecek.

GALATASARAY'DA TEK DEĞİŞİKLİK

Süper Lig'in 24. haftasında Gençlerbirliği'ni konuk eden Galatasaray'da, son maça göre kadroda tek değişiklik yapıldı.Sarı-kırmızılı takımın, ligde geçen hafta Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-1 yendiği derbide gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen Younes Belhanda, maçın kadrosunda yer almadı. Teknik direktör Fatih Terim, bu futbolcunun yerine orta sahada Taylan Antalyalı'yı görevlendirdi.Galatasaray'da sakatlığı bulunan Mario Lemina ile Jimmy Durmaz maçın kadrosunda bulunmadı.

Galatasaray, Gençlerbirliği karşısında rahat kazandı

Sarı-kırmızılı takım; maça Fernando Muslera, Mariano Filho, Marcao, Ryan Donk, Marcelo Saracchi, Jean Michael Seri, Ömer Bayram, Sofiane Feghouli, Taylan Antalyalı, Henry Onyekuru ve Radamel Falcao'dan oluşan 11 ile çıktı. Galatasaray'ın yedek kulübesinde ise Okan Kocuk, Şener Özbayraklı, Ahmet Çalık, Adem Büyük, Selçuk İnan, Martin Linnes, Emre Akbaba, Florin Andone, Jesse Sekidika ve Emin Bayram oturdu.

TAYLAN İKİNCİ KEZ 11'DE

Galatasaray'da Taylan Antalyalı, Süper Lig'de bu sezon ikinci kez bir maça ilk 11'de başladı.Ligde daha önce 17. haftadaki Fraport TAV Antalyaspor müsabakasının başlangıç kadrosunda yer alan Talyan Antalyalı, 6 maç aradan sonra ilk 11'de forma giydi.

Teknik direktör Fatih Terim, Fenerbahçe derbisinde ilk 11'de tercih etmediği Emre Akbaba'yı, Gençlerbirliği maçında da yedek bıraktı.

Galatasaray, Gençlerbirliği karşısında rahat kazandı

GENÇLERBİRLİĞİ'NDE 5 EKSİK

Gençlerbirliği'nde sakatlıkları bulunan Bogdan Stancu, Floyd Ayite, Sefa Yılmaz, Erdem Özgenç ve Arda Kızıldağ maçın kadrosunda yer almadı.

Müsabakada başkent ekibinin ilk 11'inde Nordfeldt, Ahmet Oğuz, Toure, Flavio, Halil İbrahim Pehlivan, Yasin Pehlivan, Baiano, Candeias, Berat Özdemir, Sessegnon ve Sio bulundu.

Galatasaray, Gençlerbirliği karşısında rahat kazandı