Fenerbahçe'de Tolgay, Beşiktaş derbisinde yok
ensonhaber.com

Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, dün akşam sahasında Sivasspor'u konuk etti. Sarı-lacivertliler, karşılaşmadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrılan taraf oldu.

Maç sırasında Tolgay Arslan ve Simon Falette sakatlanarak, oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. Fenerbahçe, mücadele sırasında sakatlanan futbolcular ve Mevlüt Erdinç'in sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

''YIRTIK YA DA KOPMA YOK''

Sarı-lacivertli kulüpten konuyla ilgili açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''Çekilen MR ve yapılan tetkik sonucunda Tolgay Arslan'ın ayak bileğinde burkulmadan dolayı eski bağ yırtığı yerinde ve eklem içinde ödem tespit edildi. Simon Falette'in çekilen MR'ında kalça eklemi etrafında ödem var; yırtık ya da kopma görülmedi. Oyuncularımızın tedavilerine başlanıldı.''

Fenerbahçe'de Tolgay, Beşiktaş derbisinde yok

''Futbolcumuz Mevlüt Erdinç'in antrenmanlarda ağrı hissetmesi üzerine yapılan tetkikler sonucu sağ dizinde menisküs yırtığı ve meniskal kist tespit edilmiştir. Oyuncumuz, başarılı bir ameliyat geçirmiştir."

TOLGAY VE MEVLÜT BEŞİKTAŞ DERBİSİNDE YOK

Kulüp tarafından yapılan açıklamanın ardından ise TRT Spor'un haberine göre; ayak bileğinden sakatlanan Tolgay Arslan 2 hafta, kalçasında ödem oluşan Simon Falette ise 1 hafta sahalardan uzak kalacak.

Falette'nin önümüzdeki hafta sarı-lacivertlilerin oynayacağı Beşiktaş derbisinde oynayıp oynamayacağı maç öncesi yapılacak kontrollerde belli olacakken; Tolgay Arslan ise hem derbide hem de ligin son haftasında oynanacak olan Rizespor maçında görev alamayacak.

Öte yandan Fenerbahçe Kulübü, yeni bir açıklama daha yaparak Mevlüt Erdinç'in de menisküs ameliyatı olduğunu duyurdu. Böylece 33 yaşındaki futbolcu, bu sezonun geri kalan maçlarında görev alamayacak.

Fenerbahçe'de Tolgay, Beşiktaş derbisinde yok