Fenerbahçe'de Nabil Dirar kadro dışı
ensonhaber.com

2 sezon önce Fenerbahçe'de kadro dışı kaldıktan sonra takıma geri dönen ve zaman zaman kaptan olarak da sahaya çıkan Nabil Dirar, bu sezon ise formayı unuttu.

A TAKIM İDMANLARINA ALINMADI

Milli takım kampında koronavirüs olduğu öğrenilen ve bir süredir karantinada bulunan Dirar, hastalığı atlattıktan sonra ise A takım idmanlarına alınmadı.

Teknik direktör Erol Bulut'un kadroda görmek istemediği Faslı futbolcunun, ocak ayına kadar bireysel idmanlarına devam etmesine müsaade edilirken bir nevi kadro dışı bırakıldığı öğrenildi.

Fenerbahçe'den Dirar ile ilgili resmi bir açıklama gelmese de sarı-lacivertlilerin, futbolcuyu ocak ayında başka takıma göndermek için kolları sıvadığı kaydedildi.

Fenerbahçe'de Nabil Dirar kadro dışı

3 YILLIK YENİ SÖZLEŞME İMZALANMIŞTI

Geçtiğimiz sezonun ilk yarısında oldukça iyi bir performans gösteren ve 3 yıllık yeni bir sözleşme imzalanan 34 yaşındaki futbolcunun, bu anlaşmadan sonra grafiği düşmüş ve eski formundan uzak kaldığı gözlemlenmişti.

Geçen sezon sağ bek, sağ açık ve sol bek gibi farklı mevkilerde forma giyen Nabil Dirar, 33 maçta oynamış ve 2 gol dışında takıma katkı sağlayamamıştı.

Fenerbahçe'de Nabil Dirar kadro dışı