Fenerbahçe Kadıköy'de Yeni Malatya'dan 3 yedi
ensonhaber.com

Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe ile Yeni Malatyaspor karşı karşıya geldi. Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Ülker Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi konuk ekip Yeni Malatyaspor 3-0'lık skorla kazandı.

KADIKÖY'DE ÜST ÜSTE 3. YENİLGİ

Yeni Malatyaspor'a galibiyeti getiren golleri 9. dakikada penaltıdan Adem Büyük, 22. dakikada Umut Bulut ve 48. dakikada Youssouf Ndayishimiye attı.

Fenerbahçe, ilk kez Kadıköy'de üst üste 3. yenilgisini aldı ve 23 puanda kaldı. Yeni Malatyaspor ise yenilmezlik serisini 4 maça çıkararak puanını 16'ya yükseltti.

Fenerbahçe, gelecek hafta Gaziantep'e konuk olacak. Yeni Malatyaspor ise Kasımpaşa'yı konuk edecek.

Fenerbahçe Kadıköy'de Yeni Malatya'dan 3 yedi

JOSE SOSA KESİK YEDİ

Fenerbahçe'nin flaş transferi Jose Sosa, Yeni Malatyaspor karşısında yedek soyundu. Teknik direktör Erol Bulut, son maçlarda kondisyonuyla ilgili olumsuz eleştiriler alan Sosa'yı Yeni Malatyaspor karşısında yedeğe çekti.

Daha önce Süper Lig'de Fenerbahçe formasıyla 10 maçta forma giyen Arjantinli orta saha, 8 kez ilk 11'de yer alırken 1 kez de sakatlığı dolayısıyla kadroda bulunmamıştı. Ligin ilk haftasında oynanan Rizespor maçına yedek olarak başlayıp oyuna sonradan dahil olan Sosa, bu sezon 2. kez Yeni Malatyaspor'a karşı yedek oturdu.

Fenerbahçe Kadıköy'de Yeni Malatya'dan 3 yedi

FENERBAHÇE'DE YEDİ EKSİK

Fenerbahçe, Yeni Malatyaspor karşısında 7 futbolcusundan faydalanamadı. Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Kemal Ademi, Enner Valencia, Mauricio Lemos, Mbwana Samatta ve Diego Perotti, Yeni Malatyaspor karşılaşmasında yer alamadı. Bu isimlerin yanı sıra geçtiğimiz hafta Yukatel Denizlispor maçında çift sarı karttan kırmızı kart gören Serdar Aziz, cezası sebebiyle takımını yalnız bıraktı. Sakatlığını atlatan ama henüz hazır olmayan Harun Tekin de kadroda yer almadı.

Fenerbahçe Kadıköy'de Yeni Malatya'dan 3 yedi