Fatih Terim'in 3 maçlık cezası onandı
ensonhaber.com

Tahkim Kurulu, Fatih Terim'in 3, Ümit Davala'nın 1 ve Hasan Şaş'ın 8 maçlık men cezalarının onandığını açıkladı.

Fatih Terim'in 3 maçlık cezası onandı

SÜPER KUPA FİNALİ VE AÇILIŞ MAÇINDA YOK

Galatasaray'la Başakşehir arasında oynanan şampiyonluk maçında çıkan olaylardan dolayı ceza alan Fatih Terim, Hasan Şaş ve Ümit Davala'nın cezalarında indirim yapılmadı.

Fatih Terim'in 3 maçlık cezası onandı

3 maç ceza alan deneyimli teknik adam Fatih Terim, geçen sezonun son karşılaşması olan Sivasspor mücadelesinde yer almamıştı.

Sivas deplasmanında 1 maçlık cezasını çeken Terim, Akhisarspor'a karşı oynanacak olan Süper Kupa finalinde de takımını yalnız bırakacak. 65 yaşındaki deneyimli hoca, Süper Lig'in ilk haftasında oynanacak Denizlispor maçıyla cezasını tamamlayacak.

Fatih Terim'in 3 maçlık cezası onandı

TFF'nin resmi sitesinden yapılan açıklama şöyle:

"Galatasaray Sportif Sınai ve Ticaret Yatırım A.Ş.'nin teknik sorumlusu Fatih Terim'in rakip takım antrenörüne yönelik saldırısı nedeniyle FDT'nin 44/1-c ve 35/4. maddeleri uyarınca 5 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 13.000,00 TL para cezası ile cezalandırılmasına olayın oluş şekli dikkate alınarak FDT'nin 8. maddesinin uygulanması suretiyle neticeten ve takdiren 3 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 7.800,00 TL para cezası ile cezalandırılmasında sübut, hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile cezanın onanmasına, oybirliği ile karar verilmiştir."