Fatih Terim'den TFF'ye tepki
ensonhaber.com

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve savunma oyuncusu Marcao, UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak olan Lokomotiv Moskova maçı öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

"4 KASIM ERKEN DEMEK Kİ"

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Lokomotiv Moskova maçında tribünlerin tam kapasiteli oynanması başvurusunu reddettiğine değinen Fatih Terim, "Biz, Galatasaray Kulübü olarak pandemi başladığından itibaren tüm mevzuatlara uyduk, uymaya da devam ediyoruz. Başlangıçtan itibaren düşünecek olursanız, rakiplerimizin 3'er 4'er bin aldığı yerlerde biz uyduk. Yine de uyarız. 9 Kasım'da yüzde 100 kapasiteye geçiliyor ama 4 Kasım'da geçilmiyor. Demek ki bu 5 gün için bir bildiği var federasyonun. 4 Kasım erken demek ki." diyerek tepki gösterdi.

Fatih Terim'den TFF'ye tepki

TARAFTARA ÇAĞRI

Tecrübeli teknik adam, konuşmasına şöyle devam etti: "Yarın yaklaşık 25 bin kişinin, 50 bin kişilik bir efekt yaratacağını düşünüyorum. Ali Sami Yen'de biz bunlara alışkınız. Öyle bir oluşturacaklardır ki 50 bin sesi çıkacaktır. Hepimiz heyecanlıyız, onların da heyecanlı olduğunu biliyorum."

Fatih Terim'den TFF'ye tepki