Fatih Terim'den Gaziantep FK maçı sonrası açıklamalar
ensonhaber.com

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Gaziantep FK karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Mücadeleyi değerlendiren Fatih Terim "İki yarıyı da iyi oynadık. İlk yarı hiç pozisyon vermedik, bu önemliydi. Pozisyonlar da bulduk. Gaziantep defansı 1-0'dan sonra ileri çıkacaktı ve bunu anlattık. 6-7 tane denedik, 1'i gol oldu. Sofiane Feghouli daha erken atsa, daha farklı bitebilirdi." dedi.

Fatih Terim'den Gaziantep FK maçı sonrası açıklamalar

"L. MOSKOVA'YA HAZIRLANACAĞIZ"

3 puanın kritik olduğunu söyleyen Terim "3 puan, diğer rakiplerimize yetişme, puan farkının açılmaması... Biz de farklı kazanmak isteriz ama Gaziantep FK'nın da iyi oyuncuları var. Güzel bir maç oldu. Kazandığımız için mutluyuz. Lokomotiv Moskova'ya hazırlanacağız. Oyuncularımı kutlarım, Gaziantep'e de başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

"MORUTAN DA GELİŞECEK"

Kerem Aktürkoğlu ve Olimpiu Morutan için konuşan Terim "Kerem Aktürkoğlu için Erzincan'a teşekkür ederiz. Güvenip, forma verdik. Hala gelişimini tamamlamadı ama her geçen gün üzerine koyuyor. Daha da iyi olacak. Mutluluk verici. Olimpiu Morutan'ı hem içeride, hem kenarda  oynatıyoruz. İçlerinde en küçüğü o, biraz da içine kapanık. Hasarsız geçerseki daha da iyi olacaklar. Kaybedilen puanlar, gençler de daha farklı etki yaratıyor. Morutan da gelişecek." dedi.

Fatih Terim'den Gaziantep FK maçı sonrası açıklamalar

MARCAO KONUSU

Marcao hakkında da konuşan deneyimli teknik adam "Marcao'nun yaptığı hareket doğru değildi. Başkanın, benim, yönetimin ve teknik heyet doğru baktı olaya. Tabii ki özür dileyecekti. Kazanmak da önemliydi. O da üzüntüsünün farkında. Kerem ile daha iyi dost oldular, o da olayın ezikliği içerisinde. O zaman küme düşen takımdan oyuncu aldık diye eleştirildik ama bugün çok başka. 20 müdahalede 16 kez kazanmış, herhalde bu bir rekor. Oyun kurmada ve orayı yönetmede önemli isim. 8 maçta ondan mahrum oynadık. Bahanelere sığınmadan devam ediyoruz." şeklinde konuştu.