Fatih Terim: Sonuna kadar gideceğiz
ensonhaber.com

Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray, deplasmanda Antalyaspor'u koronavirüsten dönen golcüsü Mostafa Mohamed'in attığı golle 1-0 kazandı.

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim maç sonu açıklamalarda bulundu.

Terim yaptığı açıklamada, "Açıkçası planladığımız baskıyı, ilk defa oyunun başından itibaren yapabildik. Dominant bir oyun oynadığımız söylenebilir. Çok adamla, doğru yerde ve doğru zamanda pozisyonlar aldık. İyi kullandık orayı.

"OYUN OLARAK DOYURUCUYDU"

Böyle bir takıma karşı, bu kadar gol pozisyonu bulmak ve oyunu domine etmek... Boffin'i geçemedik ama oyun olarak doyurucu bir oyun oynadı Galatasaray.

Halil, bu kadar pozisyona girip gol atmamaya çok üzüldü ama herhalde, sırtı dönük topu alıp da bu kadar becerili olan çok az oyuncu vardır. Ondan çok memnunum.

Fatih Terim: Sonuna kadar gideceğiz

"BU KADRO ÇOK İYİ İŞ YAPTI"

İstatistiksel olarak ümit veren bir oyun oynadık. Çok kişi bu kadroyu garipsemiş olabilir ama bu kadro çok iyi iş yaptı.

Nasıl bir kırmızı kart, niye verilmez... İlk Antalyaspor maçını hatırlayalım, Emre Kılınç'ın pozisyonu. Emre, bunun 4'te 1'i kadar müdahale etti. Alanya'da Zorbay hocaya takılmıştık, burada da VAR'daydı. Herhalde kırmızı kart, herkesin söylediğine göre.

"GALATASARAY'A KOLAY DOKUNULUYOR"

Uzun zaman önce, 'Galatasaray'a kolay dokunuluyor.' demiştim. Herhalde dediğim tam anlaşılmamış.

Yedlin, neredeyse faul bile değil, hala oynamıyor. O gün Ali Palabıyık-Suat hoca ikilisi vardı. Bugün de burada farklı bir ikili vardı. Çok eksiğiz.

Fatih Terim: Sonuna kadar gideceğiz

"GALATASARAY, FİNALLERİ HER ZAMAN BECERMİŞTİR"

Galatasaray, finaller ve sonları her zaman becermiştir. İnşallah böyle sezon sonuna gideceğiz. Yarışın içinde varız, mesele de o. Sonuna kadar gideceğiz." ifadelerini kullandı.

Fatih Terim: Sonuna kadar gideceğiz