Fatih Terim: Her şey yolunda
ensonhaber.com

Geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Mustafa Cengiz, teknik direktör Fatih Terim'in de Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı sonrası yönetimi hedef alan demeçleri sonrası toplantı kararı aldı.

TARAFTARA MESAJ

Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilen toplantıya Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, 2. Başkan Abdurrahim Albayrak, başkan yardımcıları Kaan Kançal ve Yusuf Günay ile teknik direktör Fatih Terim katıldı.

Toplantı sonrasında Twitter hesabından paylaşım yapan Fatih Terim, "Her şey yolunda" diyerek taraftarın yüreğine su serpti.

Tecrübeli hocanın toplantıda istifa edeceği iddia ediliyordu.

Fatih Terim: Her şey yolunda

ABDURRAHİM ALBAYRAK: HİÇBİR PROBLEM YOK

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak ise NTV'ye yaptığı açıklamada, "Hocamız da tweet attı, hiçbir problem yok. Birlik beraberlik içinde yola devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Resmi internet sitesinden de bir açıklama yapan sarı-kırmızılı kulüp, şu ifadelere yer verdi:

"Bugün saat 15.30'da Başkanımız Sayın Mustafa Cengiz ile Teknik Direktörümüz Sayın Fatih Terim, Türk Telekom Stadyumu'nda bir görüşme gerçekleştirmiştir. Gündemdeki konuların, bazı asılsız iddiaların ve kısa vadeli planların ele alındığı görüşme, kulübümüz menfaatleri çerçevesinde karşılıklı mutabakatla tamamlanmıştır.

Görüşmede 2020-2021 futbol sezonunu şampiyonlukla tamamlayacağımız inancı ve heyecanı pekiştirilmiştir.

23. şampiyonluğumuz için tüm camiamızı birlik ve beraberlik içerisinde tek vücut halinde hareket etmeye davet ediyoruz.

Bu yol ŞAMPİYONLUK yolu!

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Galatasaray Spor Kulübü

Fatih Terim: Her şey yolunda

NE OLMUŞTU?

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in, yakın bir dostu ile yaptığı sohbet sırasında oynana futboldan memnun olmadığını dile getirmesi kamuoyunda tartışmaların fitilini ateşlemişti.

Cengiz, "Üzülmek neymiş deliriyorum. Bu pandemi, milli maç araları hiç yaramıyor bize... Galatasaray dinleniyor sadece... Sonuçlar ortada... Oysa kıran kırana maçlarla alışılmışın dışına taşan bir rekabet ortamı oluşmasını, o ortamda Galatasaray’ın da yer almasını isterim ben. Çıta yükselsin, adrenalin artsın. Ama onca çabaya, verilen emeğe rağmen karşılığını alamıyorsunuz.” diyerek milli aralarda takımın yeteri kadar çalışmadığını ima ederek açık bir şekilde Fatih Terim'i hedef almıştı.

Fatih Terim: Her şey yolunda

YÖNETİMİ AÇIK BİR DİLLE ELEŞTİRMİŞTİ

Bu açıklamaların ardından BB Erzurumspor maçının ardından suskunluğunu bozan Fatih Terim, "Kaybettiğinizde suçlu tek kişi ama kazandığınızda kazanan herkestir bizde de böyle oldu. Şimdi ben defalarca Galatasaray ve Galatasaray taraftarından kopartıldım. Hem de nasıl kopartıldığımız da çok açık. Sonrasında haklılığımız ortaya çıkmasına rağmen bir boşluk bir süreç yaşandı Galatasaray'da. Devamlılık çok daha başka başarılar getirebilirdi. O yüzden bu sefer gelirken Galatasaray taraftarına bir söz verdim. Normal olarak herkes benim karakterimin nasıl olduğunu bilir. Ben iki, üç senedir burada olan biri değilim 50 senedir bu camianın içindeyim ve her geldiğimde bir şekilde Galatasaray taraftarından kopartıldım. Bir şekilde bu sefer gelirken onlara bir söz verdim ve bu sözümü tutmaya çalışıyorum.

Herkes benim neler yapabileceğimi bilmesine rağmen benim için as olan Galatasaray ve taraftarı olduğu için sabırla sessiz kalmaya çalışıyorum. Sanılmasın ki içeride ve dışarıdakilerin niyetlerini, hesaplarının arkamdan planlarını bilmiyorum. Her şeyin farkındayım, yine söylüyorum benim Galatasaray taraftarına sözüm var ama bilinsin ki kimsenin ne arkasında ne de yanındayım." diyerek yönetimi açık açık eleştirmişti.

Fatih Terim: Her şey yolunda