Fatih Terim: 2 golü de biz attık
ensonhaber.com

Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray, deplasmanda Fatih Karagümrük'ün konuğu oldu.

Sarı-kırmızılılar, deplasmanda oynadığı maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

Maçın ardından Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim açıklamalarda bulundu.

Terim açıkalamalarında, "Genel olarak kaybettiğimiz puana üzgünüz. Hiç pozisyon vermemişken, tesadüflerin haricinde yenen herhangi bir şey yokken, ikinci yarıda Emre'nin topuna kadar hiçbir sıkıntımız yok, tam aksi oyuna hakim olan bizdik. Ancak 3. bölgede biraz etkili olmamız lazımdı.

Herhalde Kerem'in, Halil'in biraz da yorgunluğu... Eğer istatistiklere bakarsak, bu maç nasıl 1-1 bitti dersiniz ama futbol bazen istatistiklere sığmayan bir oyun. Üzgünüm tabii, kaybettiğimiz iki puan... Bugün öyle diyebilirim rahat rahat.

Fatih Terim: 2 golü de biz attık

"HER AVRUPA MAÇI SONRASI AYNI"

İki golü de aşağı yukarı biz attık. Direkten dönen, kaçırdığımız top... Biraz geç hareketlendik açıkçası. Her Avrupa maçı sonrası bir sıkıntıya uğruyoruz açıkçası. Üzgünüm tabii ama lig devam ediyor, biz de buradayız.

Bu sene kaybettiğimiz puanlara baktığımızda, hak ediyoruz bazı şeyleri de açıkçası. Rakip kaleye gelemiyor, oyunu kontrolünüze almışsınız, golü atabilirsiniz, bir an durup dururken morali yükselten bir pas atıyoruz.

Bu sene, bu ve benzeri pozisyonlar yaşadık. Maalesef. Bir takım adına, teknik adam adına istenilen şeyler değil bunlar. Bütün bunlara rağmen daha iyi günlere gideceğiz inşallah." ifadelerini kullandı.

Fatih Terim: 2 golü de biz attık