Falcao Hatayspor maçında da yok
ensonhaber.com

Monaco'dan büyük umutlarla transfer edilen ve 5'i garanti olmak üzere bonuslarla birlikte yıllık 7 milyon euro kazanan Radamel Falcao, yaşadığı sakatlıklar geçtiğimiz sezon beklentileri karşılayamamıştı.

Bu sezona iyi başlayan Kolombiyalı golcü, 5 Kasım'da gerçekleştirilen antrenmanda sakatlanmış ve çalışmayı yarıda bırakmıştı.

1 aya yakın süredir takımdan uzak kalan 34 yaşındaki futbolcu, bugünkü antrenmana da katılmadı. Falcao'nun Hatayspor mücadelesinde forma giymesi beklenmiyor.

29 MAÇ OYNADI, 26 MAÇ KAÇIRDI

Galatasaray'da 29 maçta oynayan Falcao, kasık, baldır, sol uyluk, sol ön çapraz bağ, sağ diz sakatlıkları nedeniyle şu ana kadar tam 26 karşılaşmada forma giyemedi ve 140 günü sakat olarak geçirdi.

Falcao Hatayspor maçında da yok

LJAJIC YİNE İDMANA ÇIKMADI

Galatasaray'daki Falcao krizinin bir benzeri ise Beşiktaş'ta yaşanıyor.

Özel hayatındaki sorunlar nedeniyle bu sezon takıma hiç katkı sağlayamayan Adem Ljajic, doğru düzgün maça çıkmamasına rağmen sık sakatlanmaya başladı.

Ağlarıları olduğunu söylediği için Fenerbahçe derbisinin kadrosuna dahil edilmeyen Sırp futbolcu bugün yapılan idmana da katılmadı.

2.2 milyon euroluk maaşıyla takımın en çok kazanan isimlerinden biri olan 29 yaşındaki oyuncunun, Kasımpaşa maçına yetişip yetişmeyeceği merak konusu.

Falcao Hatayspor maçında da yok